Μετά από τις 2 έρευνες που έκανα με θέμα «Τι συζητάνε οι γυναίκες για τους πρώην τους» και «Τι συζητάνε οι άντρες για τις πρώην τους» σήμερα σου έχω μια νέα έρευνα όπου ρώτησα 6 άτομα για να μου πουν γιατί πιστεύουν ότι κολλάμε με τους/τις πρώην μας.

Συνήθως στους πρώην μας μένουμε κολλημένες επειδή χωρίσαμε και μας πλήγωσαν και θυμώνουμε πολύ που όσο μας φτύνουν εμείς τόσο περισσότερο κολλάμε.

Ειδικά δε όταν προχωράνε παρακάτω εμάς βγαίνει στην επιφάνεια το πράσινο τερατάκι της ζήλιας και τότε εμείς μένουμε κολλημένες στο παρελθόν μας.

Άλλοι πάλι κολλάνε διότι ακόμα μιλάνε με τους πρώην τους και ίσως ακόμα και να κάνουν sex οπότε συναισθηματικά ακόμα είναι δεμένοι και δεν μπορούν να κολλήσουν παρακάτω.

Ρώτησα 6 άτομα για να μου πουν και εκείνοι γιατί πιστεύουν ότι φοράνε παρωπίδες όταν χωρίζουν και αντί να βρουν τον/ην επόμενο/η έχουν μείνει στάσιμοι στον/ην προηγούμενο/η.

Πάμε να μάθουμε λοιπόν :

Νάντια :

Προσωπικά έχω κολλήσει μια φορά σε πρώην μου και αυτό γιατί τελικά έχουν δίκιο που λένε ότι όσο αδιαφορεί κάποιος τόσο περισσότερο κολλάς. Δεν είχα αποδεχτεί το γεγονός ότι είχαμε χωρίσει και προσπαθούσα μάταια για να τα ξαναβρούμε.

Νίκος :

Θεωρώ ότι είναι χαζό να μένεις κολλημένος στο παρελθόν σου,διότι έτσι δεν μπορείς να δεις γύρω σου άτομα που ίσως να νοιάζονται πραγματικά για εσένα.

Κάτια :

Έχω κολλήσει με πρώην μου διότι παράλληλα με εμένα είχε και άλλη κοπέλα και από τα νεύρα μου ήθελα να του δείξω ότι είχε κάνει λάθος επιλογή. Όσο ο καιρός περνούσε κατάλαβα ότι ήταν λάθος μου να κάθομαι και να τον περιμένω γιατί στην τελική εγώ χαλιόμουν.

Κώστας :

Για να κολλήσεις με κάποιον πρέπει να είσαι καιρό μαζί του και να τον αγαπάς πραγματικά. Γιατί στις μέρες μας ακούω και κάτι κολλήματα τύπου » 1 μήνα σχέση είχαμε ή 1 βδομάδα,αλλά κόλλησα».

Μαρία :

Είχα κολλήσει με πρώην μου γιατί τον λάτρευα. Μου ήταν δύσκολος ο χωρισμός μου και έτσι μετά από καιρό έκοψα κάθε επικοινωνία μαζί του και πήγα παρακάτω. Ήταν η καλύτερη που πήρα!

Αντώνης :

Κόλλησα με την πρώτη μου σχέση γιατί τα είχαμε χρόνια. Τα φτιάχναμε,χωρίζαμε και κάθε λίγο και λιγάκι γινόταν αυτό. Ήταν επώδυνο και πολύ ψυχοφθόρο και για αυτό έπρεπε να σταματήσω να είμαι κολλημένος με την πρώην μου.

Σαν Dr. Ex έχω να σου πω ένα μυστικό : Όλοι μας λίγο πολύ έχουμε κολλήσει με πρώην μας ή κολλάμε σε καταστάσεις που δεν κάνουν καλό σε εμάς, όμως σημασία έχει τι κάνουμε εμείς για να το αντιμετωπίσουμε αυτό και για να ξεφύγουμε από μια τόσο νοσηρή σχέση που έχουμε αναπτύξει με τον πρώην μας.

Μην μένετε κολλημένες στο παρελθόν σας, μην αφήνετε τα φαντάσματά σας να σας κυνηγάνε διότι στο τέλος εσείς είστε οι χαμένοι και όχι οι πρώην σας!!

You May Also Like