Eπιτέλους  καταφέραμε με τον Gus   να βρεθούμε και να κάνουμε την πιο…. ξεκαρδιστική συνέντευξη.  Μακάρι να μπορούσα να σας μεταδώσω τι συνομιλία μας  για να ακούσετε τι λέγαμε.

Ένας άνθρωπος έξω καρδιά που δε φοβάται να μιλήσει ή να τσαλακώσει την εικόνα του.

Με ένα μεγάλο χαμόγελο άρχισε η συνέντευξή μας :

•Από πού ξεκίνησε η ιδέα να γίνεις σέφ ; Ήταν κάτι που το ήθελες από τα παιδικά σου χρόνια ή σιγά σιγά σου ήρθε αυτή η ιδέα ;  «Ως  λάτρης του φαγητού από τα παιδικά μου χρόνια ήμουν μέσα στην κουζίνα, οι θείες μου και η μαμά μου συνέχεια μαγείρευαν πολλά φαγητά. Έτσι και εγώ αγάπησα το φαγητό και θέλησα να κάνω αυτό το επάγγελμα»

•Σε βλέπουμε στην τηλεόραση να μαγειρεύεις. Ήταν κάτι που το κυνήγησες ή σε ανακαλύψανε ;  « Δε το κυνήγησα καθόλου, ήταν θέμα τύχης. Είναι αστεία ιστορία, ήμουν στα μπουζούκια πριν από 2 χρόνια και μια φίλη της φίλης μου με πρότεινε για την τηλεόραση»

•Η αγαπημένη σου συνεργασία με γνωστό όνομα ποια είναι; Και με ποιον θα ήθελες να συνεργαστείς στο μέλλον ;  «Νομίζω ότι συνεργάζομαι με γνωστά ονόματα λόγω της εκπομπής , οπότε αυτές είναι οι καλύτερες συνεργασίες. Τώρα με ποιον θα ήθελα να συνεργαστώ στο μέλλον  δε θα έλεγα με κάποιον μεγάλο μάγειρα, αλλά με κάποια που ασχολείται με την ζαχαροπλαστική, ώστε να μου μάθει όλα τα μυστικά. Θα μου άρεσε να έχω ένα μικρό μαγαζάκι και να φτιάχνω συνέχεια γλυκά»

•Η οικονομική κρίση έχει ‘’χτυπήσει’’ καθόλου τους σέφ, τα εστιατόρια ;  « Νομίζω ότι έχει χτυπήσει εκείνα τα εστιατόρια που είναι λίγο πιο ακριβά και προσφέρουν gourmet φαγητό. Bέβαια  μη ξεχνάμε ότι εμείς έχουμε και μια νοοτροπία όπου μπορούμε να κόψουμε τα πάντα, αλλά το φαγητό δεν θα  το κόψουμε. Είναι μια διασκέδαση και αυτό, μια ταβέρνα με μουσική και οικονομικό φαγητό και εάν δε πάμε έξω απλά θα μαγειρέψουμε σπίτι ή θα παραγγείλουμε»

•Τι συμβουλή δίνεις στους νέους που προσπαθούν να κυνηγήσουν τα όνειρά τους σε εποχές δύσκολες και με την ανεργία που έχει υψηλά ποσοστά ;  « Την ανεργία δεν την έχω βιώσει ίσως επειδή πάντα δούλευα  και είμαι πάρα πολύ τυχερός. Δεν έχω μείνει άνεργος ποτέ ήμουν πιστός στους εργοδότες και στους συνεργάτες μου. Πιστεύω ότι είναι και καλομαθημένοι οι νέοι δεν θέλουν να δουλέψουν καμία δουλειά δεν είναι ντροπή. Πρέπει να προσπαθήσουν άλλωστε όταν είσαι άνεργος δεν έχεις την πολυτέλεια της επιλογής»

•Ποιο είναι το αγαπημένο σου φαγητό και τι σου αρέσει να μαγειρεύεις για τους φίλους σου ;  « Eίμαι μακαρονάς! Δώσε μου ότι είδος μακαρονιού υπάρχει με τυρί και θα το φάω. Λατρεύω τα μακαρόνια με τυρί. Για τους φίλους μου μαγειρεύω τα πάντα, κάνω υπερβολικά πολλά φαγητά. Πρέπει να κάνω ένα τραπέζι τύπου γάμου με 300 άτομα ώστε να φάνε όλοι οι φίλοι που με παρακαλάνε να τους μαγειρεύω»

•Ποια  είναι τα μελλοντικά σου σχέδια ; Θα ήθελες να κάνεις μια δικιά σου εκπομπή ή να βγάλεις ένα βιβλίο ;  « Δική μου εκπομπή δε μπορώ να προτείνω εγώ ,αλλά ναι θα το ήθελα κάποια στιγμή στο μέλλον και βιβλίο θέλω να εκδώσω  με συνταγές»

•Παρακολουθείς άλλες εκπομπές μαγειρικής ;  « Λατρεύω την Ψυχούλη και παρακολουθώ την εκπομπή της και οτιδήποτε ξένο»

•Τι μαγειρικές συμβουλές δίνεις στις γυναίκες που δεν έχουν χρόνο ώστε να ετοιμάσουν γρήγορα και εύκολα ένα φαγητό ;  « Καταρχάς το έτοιμο φαγητό καλύτερα να μη το προτιμάνε συχνά, αλλά μ ια στο τόσο. Μπορούν να μαγειρεύουν από το βράδυ ή να μαγειρεύουν εύκολα φαγητά. Και προς Θεού μπορούμε να τρώμε ένα φαγητό και αύριο και μεθαύριο δε χρειάζεται να το πετάνε»

•Σε φιλανθρωπικούς σκοπούς έχεις συμμετάσχει;  « Ναι και θα ήθελα να κάνω πολλά περισσότερα. Έχω μαγειρέψει για παιδάκια αλλά και για γυναίκες που έχουν θεραπευτεί από τον καρκίνο του μαστού. Πάντα προσπαθώ να βοηθάω τους ανθρώπους είτε αγοράζοντας τρόφιμα, είτε μοιράζοντας φαγητό»

•Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν τι μας ετοιμάζεις ;  « Ήδη έχουμε ξεκινήσει γυρίσματα για τα Χριστούγεννα και θα γυρίσουμε και άλλα επεισόδια. Εύκολες συνταγές αλά Gus ώστε να περάσετε ευχάριστα τις γιορτές»

•Τι ευχές δίνεις στον κόσμο για το 2015;  « Για το 2015 εύχομαι υγεία και να δεχόμαστε τους ανθρώπους όπως ακριβώς είναι  όλοι είμαστε άνθρωποι, η ζωή είναι μικρή. Αγάπη και υγεία να υπάρχει τίποτε άλλο»

Ευχαριστούμε πολύ τον Gus για την συνέντευξη που μας παραχώρησε!!!

Πηγή : likewoman.gr

You May Also Like