Πριν καιρό η εταιρεία Wet N Wild & Skouras Cosmetics μου στείλανε υπέροχα προϊόντα για να τα δοκιμάσω.

Πάμε να δούμε ένα ένα τα προϊόντα και θα σας έχω και τα links :

  • Ξεκινάω από ένα αγαπημένο μου Glitter (Coloricon Glitter Single Nr 351), το οποίο είναι Glitter σκιά με απαλό και λαμπερό χρώμα για πρόσωπο και σώμα! Μπορείτε να το βρείτε σε 7 αποχρώσεις και εγώ έχω το Bleached.Προσωπικά το φόρεσα πάνω από το κραγιόν, γιατί ήθελα να δώσω μια παραπάνω λάμψη στα χείλια μου.
  • Συνεχίζω με το λατρεμένο μου κραγιόν,lip (Megaslicks Lip Balm Stain Νr 125) όπου είναι εύκολο να εφαρμοστεί, υποσχόμενο απαλότητα και φρεσκάδα στα χείλη μας! Διαθέτουν 12 αποχρώσεις και εγώ έχω το Red-dy or Not.Τα χείλη μου είναι λαμπερά και έμεινα ευχαριστημένη μιας και είχε διάρκεια.
  • Και πάμε σε ένα προϊόν για τα φρύδια μας! Η αλήθεια είναι πως 1η φορά μου στέλνουν κάποιο προϊόν για τα φρύδια και στην αρχή δεν είχα καταλάβει που χρησίμευε -ναι ναι τα κάνω κάτι τέτοια- τελικά έμαθα πως είναι το Color Icon Ειδικό Μολύβι για Καλοσχηματισμένα Φρύδια! Είναι πάρα πολύ καλό και έκανε φοβερή δουλειά στα φρύδια μου και θα το προτιμήσω ξανά όταν τελειώσει.
  • Περνάμε στο μολύβι (Color Icon Brow Pencil Nr.623) μπορείτε να το βρείτε σε 2 αποχρώσεις. Εγώ έχω Brunettes Do It Better και μαζί με το βουρτσάκι με βόλεψαν πάρα πολύ και ομολογώ πως στην αρχή φοβόμουν να το χρησιμοποιήσω το μολύβι επειδή είμαι αλλεργική στα μάτια, αλλά τελικά δε μου παρουσίασε καμία αλλεργία.
  • Τέλος, μου είχαν στείλει ένα υπερτέλειο μανό (megalast Nail Color) το οποίο το έχω ερωτευτεί πάρα πολύ μιας και έκανε τα νύχια μου λαμπερά.

Τα προϊόντα ελπίζω να σας άρεσαν και μπορείτε να τα βρείτε Skouras Cosmetics και οι τιμές είναι ανεπανάληπτες.

Περιμένω και τις δικές σας φωτογραφίες και σχόλια για τα δικά σας αγαπημένα προϊόντα

You May Also Like