Donna Chalas. Μια γυναίκα που το χαμόγελό της είναι τόσο γλυκό όσο και τα υπέροχα γλυκά που φτιάχνει. Με καλοδέχτηκε με μια μεγάλη αγκαλιά και καθίσαμε παρέα  για να αρχίσουμε την «γλυκιά ιστορία» της ζωής της. Να συζητήσουμε για την δουλειά της , την οικονομική κρίση αλλά & την συνεργασία της με τους celebrities

Ήταν μια πολύ όμορφη συνέντευξη μιας & η ίδια είναι ένας πολύ γλυκός & φιλόξενος άνθρωπος & όταν μπαίνεις στο μαγαζί της νιώθεις να σε διακατέχει η αγάπη & η ζεστασιά.
1.Κυρία Chalas είστε 25 χρόνια στην Ελλάδα πως σας ήρθε η ιδέα να ανοίξετε ένα κατάστημα με cupcakes;
Τα cupcakes τα έχω τα τελευταία 2 χρόνια. H μεγάλη μου αγάπη είναι στις τούρτες, μoυ αρέσει να τις δημιουργώ και να τις στολίζω. Όλα μου τα χρόνια δημιουργούσα τούρτες για όλες τις περιστάσεις.
2.Έχετε συνεργαστεί με διάσημα ονόματα εδώ στην Αθήνα, ποια είναι η καλύτερη συνεργασία που σας έμεινε αξέχαστη ; 
Με όσους που έχω συνεργαστεί μου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Τελευταία τούρτα που έφτιαξα για κάποιο γνωστό όνομα ήταν της Κλεοπάτρας Πατλάκη.
 
3.Έχετε συμμετέχει σε φιλανθρωπικές οργανώσεις ; 
Φυσικά από τότε που έχω έρθει στην Ελλάδα συμμετέχω σε τέτοιες οργανώσεις ή σε bazaar. Φτιάχνω τούρτες είτε για το Χαμόγελο του Παιδιού , είτε για τον σύλλογο Ελπίδα και άλλους πολλούς. Και ότι δεν τελειώνει στο μαγαζί το βράδυ τα πηγαίνω στο Χαμόγελο του Παιδιού στην Ηλιούπολη. Πιστεύω πως ότι δίνεις το παίρνεις πίσω με τον καλύτερο τρόπο.
4.Έχετε να σκεφτεί να φύγετε από την Ελλάδα & να γυρίσετε πίσω στην Αμερική ;
Όχι δε το έχω σκεφτεί. Εδώ είναι η ζωή μου, εδώ μεγάλωσαν τα παιδιά μου, και αγαπώ πολύ την Ελλάδα. Πηγαίνω Αμερική έχω κάτσει & 1 μήνα αλλά εδώ είναι ο τόπος που επιστρέφω πάντα.
5.Πώς σας φαίνεται που είστε πλέον γνωστή, που έρχονται όλοι στο μαγαζί σας ;
Είναι πολύ ωραίο να σε γνωρίζουν και να σε αγαπάνε,  απλά δεν έχω μάθει καλά τα  ελληνικά. Αγαπάω τη δουλειά μου & αυτό φαίνεται εδώ  που τα πράγματα είναι πιο μαζεμένα γιατί η Ελλάδα είναι μικρή χώρα σε σχέση με την Αμερική.
6.Η οικονομική κρίση έχει λυγίσει πολλούς ανθρώπους πως νιώθετε για αυτό; Εσάς, σας έχει αγγίξει καθόλου; 
Φυσικά και με έχει αγγίξει όπως όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους. Όταν έχει μαγαζί τα έξοδα είναι πολύ διαφορετικά από το να κάνεις κάτι στο σπίτι σου. Και είναι λογικό πολλά μαγαζιά να κλείνουν όταν βλέπεις  όλα να πωλούνται μέσα από e-shop. Aυτό που με στεναχωρεί κάποιες φορές είναι να αντιγράφουν τις τούρτες και τα παρουσίαζουν σαν δικά τους.
7.Η οικονομική κρίση έχει φέρει ανεργία σε μας τους νέους τι συμβουλή θα τους δίνατε; 
Κουράγιο & να ψάχνουν για μια δουλειά .  Δεν είναι κακό να δουλέψεις σε κάτι που δεν είναι  στα άμεσα σχέδια σου. Πάντα να βρίσκετε πρωτότυπες ιδέες, & όχι κλεμμένες, ιδέες που να έχουν την δικιά σας υπογραφή & προσωπικότητα. Καμία φορά όταν ακούω ότι κάποιος είναι 25 χρόνων και  είναι ακόμα παιδί άρα δεν χρειάζεται να δουλέψει ακόμα, αναρωτιέμαι γιατί σκέφτονται έτσι. Στην Αμερική δεν είναι έτσι τα πράγματα. Τα παιδιά από τα 18 χρόνια φεύγουν από το σπίτι και γίνονται ανεξάρτητα. Στο  1ο εργαστήριο που είχα & δίδασκα στο Αμερικανικό Κολλέγιο στην Αγία Παρασκευή ,θυμάμαι ότι δούλευα όλο το βράδυ και  είχα και παιδί μαζί και υποχρεώσεις.
8.Ποια είναι η φράση που σας εκφράζει τελευταία ;
Να μην ψάχνουμε δικαιολογίες για να μη το κάνουμε.
9.Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα. Έχετε σχεδιάσει κάποια εκδήλωση ;
Eτοιμάζουμε τα  bazaar με τους συλλόγους
10.Τώρα που θα αρχίσουμε να μπαίνουμε σε κλίμα εορτών & που θα στολιστεί το μαγαζί ποια είναι η ευχή που δίνετε στον κόσμο ;
Love & health, αγάπη & υγεία γιατί χωρίς αγάπη όλα τα άλλα δεν αξίζουν
Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
Επίσης, να ευχαριστήσω τον Γιάννη το παιδί που δουλεύει στην Donna Chalas για την βοήθεια και  για το φωτογραφικό υλικό που μου παραχώρησε.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα της στο facebook:,ή να επισκεφθείτε το μαγαζί της : Bουλιαγμένης 425, Ηλιούπολη
Πηγή : likewoman.gr

You May Also Like