Η wedding season έχει μπει για τα καλά.Σίγουρα κι εσύ είσαι καλεσμένη σε γάμο/βάφτιση κι αυτό το καλοκαίρι. Το βασικό σ’ αυτές τις εκδηλώσεις είναι να είσαι καλοντυμένη. Πολλές φορές όμως ξεχνάς ή δε γνωρίζεις το dress code που έχουν. Γιαυτό είμαι ‘δω να τα δούμε όλα τα DO& DONT’S ,ώστε να ‘σαι η ποιο φινετσάτη σε κάθε γάμο/βάφτιση.

Καλεσμένη σε γάμο/βάφτιση dress code

DO&DONT’S!

Do:

Aν είσαι από τις γυναίκες που δεν αντέχουν πολύ ώρα τα ψηλοτάκουνα ή χρειάζεται να κρατάς κάποιον να περπατήσεις αντικαταστάτησε τα με πλατφόρμες.

Αν μυστήριο είναι πρωινή ώρα με τον ήλιο να καίει και να σε ενοχλεί στα μάτια , τότε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου είναι απαραίτητα με προσοχή όμως μην είναι ποιο εντυπωσιακά από το OOTD.

Μη φοβάσαι το total black, το οποίο πλέον έχει σπάσει τα wedding dresscodes. Φρόντισε μόνο, τα υφάσματα να είναι σταθερά και καλής ποιότητας.

Ένα ζευγάρι σανδάλια ή mules είναι ιδανικά όταν η τοποθεσία είναι , νησί.

Τα ξύλινα και από μπαμπού τσαντάκια είναι must. Πρόσθεσε τα στο σύνολο σου.

Don’t:

Λευκό φόρεμα και total white ootd φοράει μόνο η νύφη. Απαγορεύεται αυστηρά στις καλεσμένες.

Ωραία τα τζιν παντελόνια αλλά όχι γι’ αυτές τις περιστάσεις. Αν θες κάτι σε παντελόνι κοίτα σε άλλη ποιότητα και ωραία παστέλ χρώματα.

Απέφυγε τα υπερφορτωμένα looks με τα πολλά strass . Παραπέμπει ποιο πολύ στο κιτς παρά στο σικ. Άσε που είναι ξεπερασμένα κατά πολύ.

Ωραίο το βαθύ ντεκολτέ αλλά όχι γι’ αυτή τη περίσταση.

beauty editor

Μαρία Γκιόκα


You May Also Like