Ας μιλήσει η εμπειρία λοιπόν και ναι συμβαίνει σε όλους μας να γνωρίσουμε κάποιον,να δεθούμε μαζί του και ξαφνικά να φτάνετε στον χωρισμό,όμως δεν χωρίζετε ακριβώς μιας και θα μείνετε φίλοι.

Μα είναι ποτέ δυνατό να μείνετε φίλοι με τον ex σας ;

Τι πρέπει να συμβεί πολύ πριν γίνεται φίλοι με τον πρώην σας και μπείτε σε αυτή τη ζώνη ;

Θα σας παραθέτω τα πιο βασικά :

1.Δεν μένουμε ποτέ φίλοι με τον πρώην μας αμέσως μετά τον χωρισμό μας. Συνήθως θέλουμε ένα διάστημα τύπου 3 μήνες για να ξεκινήσουμε αυτή τη νέα σχέση της φιλίας με τον πρώην μας.Πρέπει έστω και λίγο να επουλωθούν οι πληγές ώστε να δεχτούμε αυτή τη φιλία

2.Μην κάνεις sex μαζί του. Και ναι πρέπει να στο πω επειδή θα μπεις πολλές φορές στον πειρασμό να κάνεις κάτι μαζί του στο κρεβάτι πάντα σε φιλικό επίπεδο και πίστεψέ με δεν είναι καλή ιδέα και φυσικά δεν είναι και υγιεινή φιλική σχέση αυτή μιας και θα σε κρατάει δέσμια για πάντα στο παρελθόν.

3.Σκέψου και το ενδεχόμενο πως αυτή η φιλία σου με τον πρώην θα επηρεάσει κατά πολύ και τον περίγυρό σας,διότι είμαι σίγουρη πως οι φίλες σου θα σου συνιστούν να μείνεις μακρυά από μια τόσο αρρωστημένη κατάσταση.

4.Βεβαιώσου ότι δεν θα συζητήσετε ποτέ ξανά τα λάθη του παρελθόντος και τον λόγο που σας έκανε να πάρετε τη μεγάλη απόφαση για να χωρίσετε.Δε χρειάζεται να αναλώνεστε σε τέτοιες συζητήσεις.

5.Κάνε έναν εσωτερικό διάλογο με τον εαυτό σου και ρώτα τον γιατί πραγματικά θέλεις ντε και καλά να μείνεις φίλη με τον πρώην σου. Ίσως είναι μέσα στη διαδικασία του πένθους και θέλεις τον χρόνο σου,όμως και τον μείνεις φίλη με τον ex σου δεν είναι και η καλύτερη λύση.

Κλείνοντας σαν Dr. Ex σου έχω ένα μυστικό πως αν θες οπωσδήποτε να κρατήσετε επαφές έχε στο μυαλό σου ότι θα μείνεις κολλημένη σε εκείνον και δεν θα μπορέσεις να προχωρήσεις εύκολα παρακάτω και να βρεις τον επόμενο έρωτα.

You May Also Like