Ο Μιχάλης είναι εκτός από συμπατριώτης μου είναι καταπληκτικός στη δουλειά του.

Έχουμε συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν και επιτέλους καταφέραμε να κάνουμε αυτή τη συνέντευξη μετά από πολύ καιρό που το συζητούσαμε.

Ο Μιχάλης είναι από εκείνους τους άντρες που κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα & που ασχολούνται με την αγάπη των γυναικών,δηλαδή τα κοσμήματα.

Είναι εξαιρετικός στη δουλειά του,γνωρίζει τι θέλουν οι γυναίκες και μας συναρπάζει συνεχώς με τις νέες του κολεξιόν.

Μου παραχώρησε πρόσφατα μια συνέντευξη και μου μίλησε για όλα,για τις σχέσεις,την οικονομική κρίση,αλλά και για την αγάπη του για την δουλειά του.

Πάμε να δούμε τι μου είπε :

1.Πες μας λίγα λόγια για εσένα και πως ξεκίνησε η αγάπη σου για τα κοσμήματα 

“Ξεκίνησα να ασχολούμαι με το κόσμημα σε μικρή ηλικία, όταν μια μέρα η μητέρα μου αγόρασε υλικά για να το κάνουμε ως χόμπι, όπου αφιέρωνα αρκετό χρόνο σε αυτό και αμέσως με κέρδισε. Παρ’ όλα αυτά σπούδασα Εσωτερική Αρχιτεκτονική και Σχεδιασμό Αντικειμένων, και κάπου στο τέλος των σπουδών αποφάσισα να βάλω τα κοσμήματα μου κάτω από μια «ομπρέλα» και έτσι δημιουργήθηκε το brand μου «Out of M.E”.”

2.Τι κοσμήματα θα φορεθούν φέτος τον χειμώνα ;

“Οι μεγάλοι κρίκοι και τα μακριά σκουλαρίκια είναι μια τάση φέτος, όπως επίσης και τα διαχρονικά μαργαριτάρια.”

3. Η οικονομική κρίση μας επηρεάζει όλους ποια η δική σου συμβουλή στα νέα παιδιά που τώρα ξεκινάνε τα όνειρά τους;

“Πιστεύω ότι η θέληση όσο τετριμμένο και αν ακούγεται είναι πολύ σημαντική, όπως επίσης και η αγάπη σε αυτό που πας να ξεκινήσεις. Είναι πράγματι ευλογία να έχεις κάνει το χόμπι σου επάγγελμα, να ξυπνάς με όρεξη το πρωί ξέροντας ότι έχεις να δουλέψεις και να δημιουργήσεις.” 

4.Οι σχέσεις στην σημερινή εποχή είναι δύσκολες τι πιστεύεις ότι φταίει για αυτό;

“Νομίζω έχουμε απομακρυνθεί αρκετά από το συναίσθημα, δεν δενόμαστε ουσιαστικά μεταξύ μας. Αντιμετωπίζουμε σίγουρα και άλλες προκλήσεις, εργαζόμαστε αρκετές ώρες, ασχολούμαστε πολύ με την εικόνα μας και τα social media, έχουμε αποξενωθεί. Το φλερτ μεταφέρθηκε από τα μπαρ στα κινητά, η επικοινωνία γίνεται γραπτώς, δεν υπάρχει έκφραση και συναίσθημα στον γραπτό λόγο για μένα.”

5.Μια χωρισμένη ποια κοσμήματα θα επιλέξει από σένα ώστε να φτιάξει τη διάθεση της;

“Αυτά που η ίδια θα θελήσει να φορέσει ώστε να ανεβάσουν την διάθεση της. Η κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή όπως και το γούστο της, εναπόκειται λοιπόν σε αυτήν η επιλογή.”

6. Αγαπημένη φράση κ τραγούδι αυτή την εποχή 

«Who needs balance? I’ll see you every day» από το αγαπημένο τραγούδι αυτής της περιόδου.  James Blake – Barefoot In The Park (feat. ROSALÍA)

7.Τι να περιμένουμε από σένα στο μέλλον ;

“Στο άμεσο μέλλον σίγουρα το γούρι για την νέα χρονιά και την καινούργια συλλογή που ετοιμάζω. Δεν μου αρέσει να κάνω μεγάλα σχέδια και βλέψεις, προτιμώ να σκέφτομαι μικρούς και εφικτούς στόχους.”

8.Πού μπορεί να σε βρει κανείς 

“Τα κοσμήματα είναι διαθέσιμα σε online shop και σε φυσικά καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο. Μπορεί να μάθει κάποιος περισσότερα στις σελίδες μας σε Facebook και Instagram «OUT OF M.E JEWELLERY».”

9.Μια ευχή για το Ex’s Ghost By Tina Michaelidou

“Εύχομαι να συνεχίσει την ωραία δημιουργική δουλειά, να δίνει συμβουλές και να λύνει απορίες με τον μοναδικό του τρόπο. Θεωρώ ότι το φιλικό πρόσημο στον τρόπο που συμβουλεύει είναι αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει.”

*Φωτογραφία από το προσωπικό άλμπουμ του Μιχάλη*

You May Also Like