Αυτές είναι οι τέσσερις ιδανικές γυναίκες με τις οποίες ο άντρας Υδροχόος θα μπορούσε να αποτελέσει ένα ταιριαστό ζευγάρι

Για να κάνεις μια σχέση, θα πρέπει να ταιριάζεις με τον/την άλλο/η. Πρέπει να έχετε κοινά στοιχεία, πράγματα που να σας ενώνουν και να περνάτε καλά για να μπορείτε να είστε ευτυχισμένοι και να θέλετε να συνεχίσετε να είστε μαζί. Ο άντρας Αιγόκερως ανήκει στους λίγο… ιδιόρυθμους άντρες του ζωδιακού. Υπάρχουν όμως τέσσερεις γυναίκες με τις οποίες θα μπορούσε εύκολα να κάνει σχέση και να είναι και ευτυχισμένος στο πλευρό τους

ΚΡΙΟΣ

Ο Υδροχόος τρελαίνεται με το πάθος και τον δυναμισμό της. Είναι η γυναίκα την οποία θαυμάζει, καθώς είναι ανεξάρτητη, ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει, λατρεύει την ελευθερία και δεν τον πιέζει. Του αφήνει χώρο και χρόνο, ακριβώς γιατί και η ίδια θέλει να έχει τις δικές της στιγμές μακριά του. Η ειλικρίνειά της και το σεξαπίλ της δεν μπορούν να τον αφήσουν ασυγκίνητο. Τον γοητεύει και τον κάνει να θέλει… κι άλλο (που τραγούδαγε κάποτε και η Έλλη Κοκκίνου). 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στην Τοξοτίνα, αυτό που τον ιντριγκάρει περισσότερο είναι η τρέλα της (με την καλή έννοια πάντα). Όπως και η γυναίκα Κριός, είναι και εκείνη ανεξάρτητη, ελεύθερο πνεύμα, δεν θέλει πολλά πολλά και αν πας να την περιορίσεις γίνεται… μπουχός. Δεν της αρέσουν οι δεσμεύσεις και όταν τα πράγματα αρχίζουν και σοβαρεύουν αρκετά, παθαίνει ένα… κοκομπλόκο. Ακριβώς ό,τι και ο άντρας Υδροχόος. Ταιριάζουν πολύ στα θέλω τους και στο τι ζητάνε τόσο από την ζωή, όσο και τον έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η περίπτωση αυτή, είναι αυτό που λέμε “τα ετερώνυμα έλκονται”. Είναι δυο άνρθωποι εντελώς αντίθετοι, που όμως ο ένας τραβά τον άλλο σαν μαγνήτης. Η Αιγοκερίνα είναι δυναμική, οργανωτική, σταθερή στις απόψεις της και στα θέλω της και εκείνος είναι… όπου φυσάει ο άνεμος. Ο ένας βρίσκει στον άλλο κομμάτια του εαυτού του που του λείπουν και τον συμπληρώνουν. Οπότε, είναι πιθανό να ταιριάξουν άψογα! 

astrology.gr

*Η φωτογραφία πάρθηκε από το astrology.gr*

You May Also Like