Η Playboy Advisor απαντά σε όλες τις ερωτικές σου απορίες.

Ερώτηση: Πρέπει να σβήσω ή να κρατήσω τις nudes της πρώην μου ;

Απάντηση: Δεν υπάρχει αμφιβολία πως όταν είμαστε σε μια σχέση θέλουμε να τολμήσουμε να πάμε ένα βήμα παρακάτω τη σχέση μας – και δεν εννοώ τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά την εκπλήρωση των φαντασιώσεων μας. Οι nude πόζες βοηθούν σε αυτό.

Αλήθεια πόσοι και πόσες δεν έχουν ζητήσει γυμνές φωτογραφίες από το ταίρι τους; Πόσοι/ες έχουν στείλει από μόνοι/ες τους τέτοιες φωτογραφίες στο/ην σύντροφό τους με σκοπό να τους δείξουν τι πρόκειται να συμβεί όταν γυρίσουν από τη δουλειά ή από ένα επαγγελματικό ταξίδι;

Οι nudes φωτογραφίες δεν είναι κάτι κακό, το κακό είναι ότι αν χωρίσεις με το ταίρι σου μετά για να σε εκδικηθεί μπορεί να τις ανεβάσει στο διαδίκτυο και να εκτεθείς οπότε καλή η διασκέδαση με τέτοιου είδους φαντασιώσεις,όμως πρέπει να προσέχουμε και το άτομο που τις στέλνουμε αν την εμπιστευόμαστε δηλαδή 100%.

Τώρα αγαπημένε μου αναγνώστη πάμε να σου απαντήσω στην ερώτησή σου για το αν πρέπει να κρατήσεις τις nudes της πρώην σου.

Καταρχάς μέση λύση να σου πω ότι δεν υπάρχει,αλλά υπάρχουν 2 τινά:

  1. Ή κρατάς τις φωτογραφίες για εσένα και μόνο και τις κρύβεις κάπου καλά ώστε να μην τις ανακαλύψει η νυν σου. Φυσικά, αν θες ένα booty call με την πρώην μπορείς να της στείλεις ένα μήνυμα λέγοντάς της «Έχω ακόμα εκείνες τις φωτογραφίες σου και μου έχεις λείψει πολύ…»

2. Τις διαγράφεις, γιατί δεν χρειάζεται να κρατάς φωτογραφίες της πρώην σου και θα ήταν προτιμότερο να δημιουργήσεις νέες αναμνήσεις με την νυν σου

Οι αναμνήσεις φυσικά με την πρώην σου δεν μένουν (μόνο) με τις nudes φωτογραφίες,αλλά μένουν με αυτά που έχετε περάσει, τα καλά και τα άσχημα.

Και αν θες και την προσωπική μου γνώμη: Εγώ ποτέ δεν κρατάω φωτογραφίες του πρώην μου, κρατάω τις αναμνήσεις και δημιουργώ νέες και καυτές αναμνήσεις με τον νυν μου!

Στείλε τις δικές σου απορίες στη στήλη Playboy Advisor στο info@playboy.gr

playboy.gr

*Η φωτογραφία πάρθηκε από το playboy.gr*

You May Also Like