Χριστουγεννιάτικα Τραγούδια & στο σημερινό post καταλαβαίνεις πως έχουμε μπει ήδη στο κλίμα των εορτών.

Η ψυχολογία μας όπως είναι λογικό λόγω των καταστάσεων που ζούμε είναι πεσμένη & προσπαθούμε να την ανεβάσουμε στολίζοντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Μετράμε αντίστροφα καθώς μείνανε μόνο 5 μέρες & σίγουρα θα είναι πολύ περίεργες οι γιορτές καθώς δεν θα μπορούμε να είμαστε μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Εγώ σήμερα θα σου καταγράψω μια λίστα με χριστουγεννιάτικα τραγούδια ώστε να τα ακούς κάθε μέρα & να σου φτιάχνουν τη διάθεση.

Πάμε να τα δούμε ένα ένα :

Φυσικά υπάρχουν πολλά χριστουγεννιάτικα τραγούδια για να ακούτε.

Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση η διάθεση να είναι πεσμένη, οπότε αν είσαι χωρισμένη κοίτα να τα ακούσεις για να νιώσεις καλύτερα.

Μην σκέφτεσαι τον πρώην σου & φυσικά να μη ξεχνάς να χαμογελάς πάντα αληθινά, διότι σου αξίζει & γιατί σου πάει!

Βάλε τα καλά σου, το κραγιόν σου & το πιο αληθινό & ζεστό χαμόγελό σου, τα κερατάκια ταράνδου ή ό,τι άλλο χριστουγεννιάτικο έχεις & χόρεψε με την ψυχή σου ανέμελα, χωρίς να σε νοιάζει για τίποτα.

Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μου την δική σας χριστουγεννιάτικη λίστα τραγουδιών μπορείτε να μου σχολιάσετε από κάτω στα σχόλια.

Καλή σας ακρόαση με πολύ ανεβασμένη χριστουγεννιάτικη διάθεση!

*Η φωτογραφία είναι από το Pablo by Buffer*

*Μπορείς να διαβάσεις & άλλα κείμενά μου εδώ*

Tina A. Michaelidou

Νέα χρονιά,νέοι στόχοι & νέες ιδέες. 6 χρόνια το It’s My Life By Tina Michaelidou ήταν Relationship Blog και μιλούσε για πρώην,κυρίως για τους δικούς μου.

Έγραφα πάντα για αυτό που με ενοχλούσε ή για τα λάθη που έκανα εγώ στις σχέσεις μου.Φέτος το πάω ένα βήμα παραπάνω αλλάζουμε όνομα και γινόμαστε : «Ex’s Ghost By Tina Michaelidou» και μπαίνουμε στις κατηγορίες του Lifestyle-Relationship Blog It’s My Life By Tina Michaelidou.

Μην απορήσετε αν δείτε να γράφω συνέχεια για τον Γιάννη Πλούταρχο,γιατί είναι η αδυναμία μου!

Ο στόχος μου ήταν,είναι και θα είναι πάντα να κάνω τους ανθρώπους να χαμογελάνε αληθινά και να μη στεναχωριούνται για κανέναν πρώην, με μότο μου : «Να χαμογελάτε,γιατί το αξίζετε!»

You may also like