Χριστούγεννα μαζί κι ας μην αγκαλιαστούμε : Αυτά τα Χριστούγεννα ας τα περάσουμε μαζί με τους ανθρώπους μας, κι ας είναι μέσα από μια οθόνη.

Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, μην αποξενώνεσαι και μην λυπάσαι.

Μαζί θα το περάσουμε κι αυτό…

Χριστούγεννα μαζί κι ας μην αγκαλιαστούμε!!!

It’s Christmas Time for Love!

Αγαπημένες μου φίλες,

Οι φετινές γιορτές θα είναι πολύ δύσκολες λόγω των συνθηκών που βιώνουμε, όμως τίποτα δεν πρέπει να μας πτοεί, ούτε και να μας παίρνει από κάτω.

Φέτος, επειδή ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, με 2 καραντίνες και όλο αυτό το άγχος που περνάμε, θέλω να σου πω πως η ανάγκη της εποχής είναι να δώσουμε & να πάρουμε αγάπη.

(Επειδή ξέρω ότι αναρωτιέσαι: Το κορίτσι της φωτογραφίας φοράει το Robe Apryl φόρεμα της Sezane, το οποίο κοστίζει 120,00 ευρώ και θα το βρεις σε αυτό το link) 

Και δεν εννοώ μόνο σε εκείνον που έχουμε ερωτευτεί, αλλά και την αγάπη μεταξύ φίλων, οικογένειας, συναδέλφων… Και γιατί επιμένω σε αυτό:

Μιας και φέτος δεν μπορούμε να περάσουμε τις γιορτές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα συνιστώ να τους παίρνετε τηλέφωνο, να μιλάτε μέσω Skype ώστε να τους βλέπετε έστω και μέσω της εφαρμογής.

Μην περάσετε τις γιορτές μόνες σας κλεισμένες μέσα σε 4 τοίχους, κοιτώντας το ταβάνι! Περάστε αυτές τις ημέρες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, έστω και με το τηλέφωνο, το laptop ή το pc, από τις διάφορες εφαρμογές που υπάρχουν.

Κάντε ένα δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα, είτε δίνοντάς το μέσω courier ή αν μένουν κοντά σας, αφήνοντάς το έξω από την πόρτα τους.

Stay safe, τηρείτε τα μέτρα & τις αποστάσεις. Βγείτε έξω μόνο αν υπάρχει μεγάλη ανάγκη.

Ψωνίστε από το internet μέχρι να μας επιτρέψουν να βγούμε.

Χρειάζεται και ατομική ευθύνη για να τελειώσει όλο αυτό που βιώνουμε. Χρειάζεται εμείς οι ίδιες να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και τους ανθρώπους που νοιαζόμαστε και αγαπάμε.

Και αν είστε χωρισμένες μην στεναχωριέστε για εκείνον άλλο! Προχωρήστε τη ζωή σας, ίσως το νέο έτος να σας φέρει για δώρο έναν νέο σύντροφο (γιατί όχι;).

Μοιράστε αγάπη & αληθινά χαμόγελα. Θα περάσει κι αυτό…

Marchoc μαύρη σοκολάτα με μπαχαρικά, σε σκόνη, 360g Τιμή: 5.99 ευρώ

Ps.

Και επειδή γιορτές έρχονται… εσείς να χαμογελάτε πάντα αληθινά, διότι σας αξίζει & γιατί σας πάει.

Κι αν κάποιες νύχτες δεν σας πιάνει ο ύπνος, εγώ είμαι εδώ να σας κάνω παρέα! Θα πιούμε μαζί ένα φλυτζάνι ζεστή σοκολάτα με μπαχαρικά, θα απολαύσουμε ένα μελομακάρονο με επικάλυψη σοκολάτας και θα σας διαβάσω ιστορίες από το “Και Μη Χειρότερα!”, το βιβλίο μου που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις 24 γράμματα για να σας συντροφεύει στις γιορτές & όχι μόνο !!!

Καλές γιορτές με πολύ αγάπη & πολλά αληθινά χαμόγελα!

Με αγάπη,

Τίνα

*Αν θέλετε να διαβάσετε & άλλα κείμενά μου μπείτε εδώ *

*Το κείμενό μου & η φωτογραφία είναι από το αγαπημένο coverstory.gr*

Tina A. Michaelidou

Νέα χρονιά,νέοι στόχοι & νέες ιδέες. 6 χρόνια το It’s My Life By Tina Michaelidou ήταν Relationship Blog και μιλούσε για πρώην,κυρίως για τους δικούς μου.

Έγραφα πάντα για αυτό που με ενοχλούσε ή για τα λάθη που έκανα εγώ στις σχέσεις μου.Φέτος το πάω ένα βήμα παραπάνω αλλάζουμε όνομα και γινόμαστε : «Ex’s Ghost By Tina Michaelidou» και μπαίνουμε στις κατηγορίες του Lifestyle-Relationship Blog It’s My Life By Tina Michaelidou.

Μην απορήσετε αν δείτε να γράφω συνέχεια για τον Γιάννη Πλούταρχο,γιατί είναι η αδυναμία μου!

Ο στόχος μου ήταν,είναι και θα είναι πάντα να κάνω τους ανθρώπους να χαμογελάνε αληθινά και να μη στεναχωριούνται για κανέναν πρώην, με μότο μου : «Να χαμογελάτε,γιατί το αξίζετε!»

You may also like