Χριστούγεννα : Γιορτή Αγάπης! & παρόλο που περνάμε δύσκολες μέρες εμείς πρέπει να χαμογελάμε αληθινά & να χαρούμε όσο μπορούμε τις φετινές γιορτές.

Αν & κάποιες χρονιές περνούσα τις γιορτές στα νοσοκομεία λόγω της υγείας του μπαμπά μου πρέπει να είναι οι δεύτερες ή οι τρίτες γιορτές που τις περνάμε οικογενειακά στο σπίτι μας.

Έχουμε ζήσει άλλωστε πολλές καραντίνες & πολύ χειρότερες από αυτές που βιώνουμε τώρα.

Φέτος οι γιορτές είναι λίγο διαφορετικές για όλο τον κόσμο.

Με ατομική ευθύνη εμείς σαν οικογένεια αποφασίσαμε να περάσουμε τις γιορτές χωρίς τους αγαπημένους μας συγγενείς καθώς η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη.

Χριστούγεννα : Γιορτή Αγάπης! λοιπόν & όπως έχω γράψει σε άλλο άρθρο :

Τα φετινά Χριστούγεννα μοιράστε απλόχερα αγκαλιές & χαμόγελα!

Ας αφήσουμε για αυτές τις μέρες αγάπης τις δύσκολες στιγμές που περνάμε & ας αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα που ίσως τα θεωρούμε δεδομένα.

Ας ζήσουμε μοναδικές στιγμές με τους αγαπημένους μας ακόμα & αν στο γιορτινό τραπέζι είναι φέτος λίγα άτομα.

Ας κάνουμε βιντεοκλήση με εκείνα τα αγαπημένα οικογενειακά πρόσωπα ή τους αγαπημένους μας φίλους που βρίσκονται μακριά μας.

Ας μεταφέρουμε το πνεύμα των γιορτών παντού.

Γιατί τα Χριστούγεννα γινόμαστε όλοι ξανά παιδιά!!!

Κλείνοντας αυτό το άρθρο θέλω να σου ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου να περάσεις υπέροχα αυτές τις γιορτές & να ξεχάσεις τις δύσκολες στιγμές που πέρασες έστω και για λίγο.

Αν είσαι χωρισμένη μη στεναχωριέσαι καθόλου, δεν αξίζει πραγματικά, σκέψου ότι το 2021 ίσως να σου φέρει έναν νέο έρωτα με μαγικό τρόπο, εκεί που δεν το περιμένεις.

Διότι, όταν δεν πιέζεις καταστάσεις γίνονται πολλά θαύματα ξαφνικά.

Τέλος, μην ξεχνάς το γνωστό μου moto :

Nα χαμογελάς πάντα αληθινά, ακόμα & στις πιο δύσκολες στιγμές σου, διότι σου αξίζει & γιατί σου πάει!!!

Καλές Γιορτές σε όλους, με Υγεία & πολλά αληθινά Χαμόγελα!!!

Ps : Και για να μπεις σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα άκου & αυτό το τραγούδι, τραγούδησέ το & χόρεψε με την ψυχή σου :

*Η φωτογραφία είναι από το Pablo by Buffer*

Tina A. Michaelidou

Νέα χρονιά,νέοι στόχοι & νέες ιδέες. 6 χρόνια το It’s My Life By Tina Michaelidou ήταν Relationship Blog και μιλούσε για πρώην,κυρίως για τους δικούς μου.

Έγραφα πάντα για αυτό που με ενοχλούσε ή για τα λάθη που έκανα εγώ στις σχέσεις μου.Φέτος το πάω ένα βήμα παραπάνω αλλάζουμε όνομα και γινόμαστε : «Ex’s Ghost By Tina Michaelidou» και μπαίνουμε στις κατηγορίες του Lifestyle-Relationship Blog It’s My Life By Tina Michaelidou.

Μην απορήσετε αν δείτε να γράφω συνέχεια για τον Γιάννη Πλούταρχο,γιατί είναι η αδυναμία μου!

Ο στόχος μου ήταν,είναι και θα είναι πάντα να κάνω τους ανθρώπους να χαμογελάνε αληθινά και να μη στεναχωριούνται για κανέναν πρώην, με μότο μου : «Να χαμογελάτε,γιατί το αξίζετε!»

You may also like