Όταν το Sex με τον πρώην σου σε μπερδεύει & φυσικά καλό θα ήταν αυτό να μην συμβαίνει για ευνόητους λόγους.

Το Sex με τον πρώην πάντα σε μπερδεύει γιατί επειδή και καλά σε θεωρεί φίλη,αλλά συνάμα είστε και πρώην θεωρεί πως στα φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα γκολ.

Όμως το sex μαζί του δεν είναι και τόσο καλό διότι ξέρεις ότι θα πηγαίνει και με άλλες ή ξέρεις ότι έχει σχέση και σε έχει σαν καβάτζα και εσύ μένεις άθελά σου κολλημένη σε εκείνον.

Δεν σημαίνει ότι επειδή κοιμάστε καμιά φορά μαζί στο κρεβάτι πως αυτόματα θα είστε ξανά μαζί διότι το sex μπορεί να γίνεται είτε επειδή δεν κάνατε ποτέ όσο ήσασταν μαζί,είτε κάνατε και είπατε να το συνεχίσετε και κατά την διάρκεια του χωρισμού σας.

Σκέφτηκες όμως πως όταν βρει κάτι άλλο ή πως όταν βαρεθεί θα φύγει και θα σε θυμηθεί όποτε εκείνος θελήσει και όποτε δεν έχει κάποια άλλη για να του ικανοποιήσει τις ανάγκες του ;

Και εσύ είσαι σίγουρη πως θες να μπεις σε αυτόν τον φαύλο κύκλο όπου θα λιώνεις κάθε φορά που θα τον βλέπεις και θα παρακαλάς για ένα μήνυμά του;

Γιατί πιστεύω πως στην πραγματικότητα δεν θα τα ήθελες όλα αυτά και είμαι σίγουρη πως και εσύ θες να προχωρήσεις τη ζωή σου.

Υπάρχουν βέβαια και εκείνοι οι πρώην -σπάνια βέβαια- που δεν θα κάνουν sex μαζί σου γιατί σε σέβονται και δεν θέλουν να κολλήσεις μαζί τους.

Υπάρχει και το ενδεχόμενο ο πρώην σου να τα αφήνει όλα στον αέρα και να μη σου ξεκαθαρίζει τι θέλει και να σου κάνει σκωτσέζικο ντους και αυτό είναι το μεγάλο μπέρδεμα.

Εσύ όμως πριν κοιμηθείς με τον πρώην σου σκέψου τι πραγματικά θες και ξεκαθάρισε από την αρχή τη θέση σου.

Θα κοιμάσαι με τον πρώην σου και θα είσαι κολλημένη σε ένα καταδικασμένο παρελθόν ή θα ξεκόψεις μαχαίρι και θα πας στον επόμενο ;

Εγώ σαν Τίνα ψηφίζω τον επόμενο, διότι ο προηγούμενος πολύ μας τα μπερδεύει!

Ό,τι και αν αποφασίσεις να συνεχίσεις να χαμογελάς διότι σου πάει και σου αξίζει!

*Αν θες να διαβάσεις & άλλα άρθρα μου μπες εδώ*

*Η φωτογραφία είναι από το Pablo by Buffer*

Tina A. Michaelidou

Νέα χρονιά,νέοι στόχοι & νέες ιδέες. 6 χρόνια το It’s My Life By Tina Michaelidou ήταν Relationship Blog και μιλούσε για πρώην,κυρίως για τους δικούς μου.

Έγραφα πάντα για αυτό που με ενοχλούσε ή για τα λάθη που έκανα εγώ στις σχέσεις μου.Φέτος το πάω ένα βήμα παραπάνω αλλάζουμε όνομα και γινόμαστε : «Ex’s Ghost By Tina Michaelidou» και μπαίνουμε στις κατηγορίες του Lifestyle-Relationship Blog It’s My Life By Tina Michaelidou.

Μην απορήσετε αν δείτε να γράφω συνέχεια για τον Γιάννη Πλούταρχο,γιατί είναι η αδυναμία μου!

Ο στόχος μου ήταν,είναι και θα είναι πάντα να κάνω τους ανθρώπους να χαμογελάνε αληθινά και να μη στεναχωριούνται για κανέναν πρώην, με μότο μου : «Να χαμογελάτε,γιατί το αξίζετε!»

You may also like