Βάψου με έντονα χρώματα αυτόν τον χειμώνα και κέρδισε τις εντυπώσεις!

Όπως γνωρίζουμε ο χειμώνας θέλει ζεστή σοκολάτα,χουχούλιασμα και όταν βγαίνουμε πρέπει να είμαστε βαμμένες με ζεστά και σκούρα χρώματα.

Η αλήθεια είναι πως εγώ τον χειμώνα πέρα από το μαύρο και το μοβ επιλέγω και πιο ανοιχτές αποχρώσεις στο βάψιμό μου -όχι έντονα χρώματα- όπως ροζ ή κόκκινο που μας βοηθάει να αναδείξουμε την θηλυκότητά μας.

Σκέψου πως ένα Σάββατο βράδυ μπορείς να βγεις με τις φίλες σου για ποτό φορώντας με μαύρο φόρεμα, γόβες και ένα κόκκινο κραγιόν.

Είμαι σίγουρη πως θα κερδίσεις τις εντυπώσεις και αν είσαι ελεύθερη που ξέρεις μπορείς να βρεις και έναν νέο έρωτα.

Μη στεναχωριέσαι για τον πρώην σου ή γιατί είσαι μόνη σου & δεν έχεις κάποιον στη ζωή σου αυτή την περίοδο.

Μπορεί να γνωρίσεις τον επόμενο με μαγικό τρόπο εκεί που δεν το περιμένεις χωρίς να πιέζεις καταστάσεις.

Άρα φίλη μου αυτόν τον χειμώνα πέρα από τα ζεστά χρώματα μπορείς να επιλέξεις και τα απαλά ανοιχτά χρώματα ώστε να έχεις την άνοιξη και το καλοκαίρι στο πρόσωπό σου!

Γιατί μην ξεχνάς πως και τα χρώματα παίζουν ρόλο στη ψυχολογία μας !

Βάψου με έντονα χρώματα αυτόν τον χειμώνα και κέρδισε τις εντυπώσεις! και αυτόν τον χειμώνα & μη σε νοιάζει για τίποτα & για κανέναν!

Extra Tip : Για να είσαι ακόμα πιο λαμπερή φόρα το πιο ωραίο σου χαμόγελο μαζί με το κόκκινο κραγιόν σου και είσαι έτοιμη για βόλτα!

*Αν θες να διαβάσεις & άλλα κείμενα μπες εδώ!

* Η φωτογραφία είναι από το Pablo by Buffer*

Tina A. Michaelidou

Νέα χρονιά,νέοι στόχοι & νέες ιδέες. 6 χρόνια το It’s My Life By Tina Michaelidou ήταν Relationship Blog και μιλούσε για πρώην,κυρίως για τους δικούς μου.

Έγραφα πάντα για αυτό που με ενοχλούσε ή για τα λάθη που έκανα εγώ στις σχέσεις μου.Φέτος το πάω ένα βήμα παραπάνω αλλάζουμε όνομα και γινόμαστε : «Ex’s Ghost By Tina Michaelidou» και μπαίνουμε στις κατηγορίες του Lifestyle-Relationship Blog It’s My Life By Tina Michaelidou.

Μην απορήσετε αν δείτε να γράφω συνέχεια για τον Γιάννη Πλούταρχο,γιατί είναι η αδυναμία μου!

Ο στόχος μου ήταν,είναι και θα είναι πάντα να κάνω τους ανθρώπους να χαμογελάνε αληθινά και να μη στεναχωριούνται για κανέναν πρώην, με μότο μου : «Να χαμογελάτε,γιατί το αξίζετε!»

You may also like