Τι με συμβούλευε η μαμά μου για τους άντρες είναι το σημερινό μου άρθρο.

Από τότε που είμαι μικρή θυμάμαι την μαμά μου να με συμβουλεύει για τους άντρες και γενικά για τις σχέσεις μου τόνιζε τι πρέπει να προσέχω και πως να δουλεύω μέσα στο μυαλό μου τα λόγια και τις πράξεις που θα έκανε η κάθε μου σχέση.

Για να καταλάβω πάντα αυτά που μου έλεγε μου έφερνε ως παράδειγμα τις δικές τις σχέσεις, ή από φίλες της διάφορες ιστορίες μου έλεγε και φυσικά από αυτά που ακούγαμε στις ειδήσεις μου επισήμανε πάντα τι να προσέχω,αυτό βέβαια το κάνει και τώρα που οι εποχές είναι πολύ πιο δύσκολες και έχουν αγριέψει τα πράγματα,ενώ εκείνα τα χρόνια δεν υπήρχαν τόσοι κίνδυνοι.

Περιττό να σου πω ότι με συμβούλευε και για τους τύπους των αντρών που θα συναντήσω και ποιους πρέπει να αποφεύγω και να μην τους έχω στη ζωή μου.

Τι μου έλεγε λοιπόν η μαμά μου ;

Don’t touch -Μην ακουμπήσεις- :

  • Τους παθητικά ζηλιάρηδες
  • Τους χαρτοπαίκτες
  • Τους άντρες που πίνουν -και δεν εννοώ να πιουν ένα ποτήρι κρασί,αλλά εκείνους που πίνουν συνέχεια-
  • Τους γυναικάδες -γνωστοί και ως γύπες στις μέρες μας-
  • Τέλος, ποτέ μα ποτέ δεν βάζουμε στη ζωή μας άντρες που χτυπάνε γυναίκες. Γιατί θα το κάνει μια φορά εκείνη μπορεί να νομίζει ότι θα τον αλλάξει,αλλά δυστυχώς δεν αλλάζει.Όπως έλεγε και η μαμά μου το χαστούκι γίνεται μπουνιά και μετά θάνατος -και γενικά δεν πρέπει καμία γυναίκα να δέχεται βία σε οποιαδήποτε μορφή της-

Touch -Ακούμπα- :

  • Άντρες με περιεχόμενο
  • Που δουλεύουν και κάνουν κάτι στη ζωή τους
  • Δεν κοιτάμε ποτέ την ομορφιά,αλλά την ψυχή
  • Να κάνει πράξεις και να μην μένει μόνο στα λόγια
  • Να σε προσέχει και να σε σέβεται

Η μαμά μου πάντα με συμβούλευε πως ναι μεν θα φάω τα χαστούκια μου από την άλλη δε θα πρέπει να μου γίνει μάθημα και να επιλέξω στο αν θα διαλέξω ξανά τον ίδιο τύπο άντρα ή αν θα κάνω καλύτερες επιλογές στο μέλλον.

Κλείνοντας λοιπόν πρέπει να σας πω ότι η μαμά μου πάντα έπεφτε μέσα στις σχέσεις μου,αργότερα όμως έμαθα να καταλαβαίνω και εγώ αν αυτός που έχω δίπλα μου αξίζει ή όχι,οπότε πάντα να ακούμε τις μανούλες γιατί έχουν δίκιο και περισσότερη εμπειρία από εμάς.

*Αν θες να διαβάσεις & άλλα κείμενα μπες εδώ*

*Η φωτογραφία είναι από το Pablo by Buffer*

Tina A. Michaelidou

Νέα χρονιά,νέοι στόχοι & νέες ιδέες. 6 χρόνια το It’s My Life By Tina Michaelidou ήταν Relationship Blog και μιλούσε για πρώην,κυρίως για τους δικούς μου.

Έγραφα πάντα για αυτό που με ενοχλούσε ή για τα λάθη που έκανα εγώ στις σχέσεις μου.Φέτος το πάω ένα βήμα παραπάνω αλλάζουμε όνομα και γινόμαστε : «Ex’s Ghost By Tina Michaelidou» και μπαίνουμε στις κατηγορίες του Lifestyle-Relationship Blog It’s My Life By Tina Michaelidou.

Μην απορήσετε αν δείτε να γράφω συνέχεια για τον Γιάννη Πλούταρχο,γιατί είναι η αδυναμία μου!

Ο στόχος μου ήταν,είναι και θα είναι πάντα να κάνω τους ανθρώπους να χαμογελάνε αληθινά και να μη στεναχωριούνται για κανέναν πρώην, με μότο μου : «Να χαμογελάτε,γιατί το αξίζετε!»

You may also like