5 Ατάκες που μισώ κατά τον χωρισμό είναι ένα ακόμα σημερινό μου κείμενο που & με αυτό θα υπάρξεια ταύτιση.

Σήμερα θα σου καταγράψω 5 Ατάκες που μισώ κατά τον χωρισμό που και αυτές έχουν γίνει καραμέλες κάθε φορά που χωρίζω και είμαι σίγουρη ότι θα τις ακούτε και εσείς συχνά.

Λίγη φαντασία όμως γενικά σε ατάκες δεν υπάρχει ώστε να πει ο άλλος/η κάτι πιο πρωτότυπο ή απλά να πει την αλήθεια πάνω στην αιτία του χωρισμού και είναι σαν να έχει κάνει πιστή αντιγραφή κάποιου βιβλίου με ατάκες περί χωρισμού.

Είτε ο χωρισμός είναι ανώδυνος, είτε είναι επώδυνος δεν χρειάζεται να δικαιολογηθεί κάποιος για το ποιο λόγο θέλει να χωρίσει,μπορεί να πει την αλήθεια τύπου “δεν μου αρέσεις πλέον”, ή “δεν θέλω άλλο” ή ακόμα και “έχω βρει κάτι άλλο” που όσο και να μη σου αρέσει στο άκουσμά του τουλάχιστον θα σου έχει ξεστομίσει την αλήθεια και όχι να ψάχνεσαι για να βρεις τι συμβαίνει.

Είσαι έτοιμη λοιπόν να διαβάσεις τις 5 Ατάκες που μισώ κατά τον χωρισμό ;

Αν ναι ξεκινάμε :

  • Δεν φταις εσύ,αλλά εγώ : Κλασσική ατάκα ώστε να καλύψει κάποιος/α την αληθινή αιτία περί χωρισμού
  • Θα βρεις κάποιον/α καλύτερη/α από μένα : Καμπανάκι στο ότι μπορεί να έχει βρει κάτι άλλο στη ζωή του/της και θέλει να σε αποκαταστήσει και εσένα ώστε να μη το νιώθει τύψεις -αμφιβάλλω και αν νιώθει και τίποτα- και σου πετάει απλά την ατάκα θα βρεις κάτι καλύτερο!
  • Σου αξίζει κάποιος/α καλύτερος/η από μένα : Ίδια δικαιολογία με το νούμερο 2
  • Είμαι πιεσμένος/η,θέλω λίγο χρόνο και χώρο : Και όμως καμπανάκι γιατί στάνταρ θα έχει βρει κάτι άλλο και απλά στο παίζει πιεσμένος/η ενώ δεν ισχύει καθόλου αυτό.
  • Το καλύτερο στο άφησα για το τέλος : Το λάθος είναι καθαρά δικό μου δεν έπρεπε να το αφήσω να συμβεί,αλλά κάπου έφταιγες και εσύ : Προσπαθεί να μαζέψει τα αμάζευτα κάνοντας και εσένα να φαίνεσαι λίγο η κακιά ότι και καλά ναι μεν το λάθος είναι δικό του/της,αλλά από την άλλη δε έφταιγες και -ναι το παίζει και θύμα όπως κατάλαβες-

‘Οπως έχω ξαναπεί πάνω σε έναν χωρισμό φαίνεται ο χαρακτήρας του κάθε ανθρώπου -πέρα από τη συγκατοίκηση και από τις κοινές διακοπές- και εκεί μπορείς να βγάλεις πολλά συμπεράσματα.

Γενικά μην πιστεύεις πολλά λόγια και πολλές δικαιολογίες αν δεν θέλει να σου αποκαλύψει την πραγματική αιτία για τον χωρισμό σας δεν θα την μάθεις ποτέ.

Τέλος,δεν χρειάζεται να στεναχωριέσαι,διότι δεν αξίζει κιόλας, απλά κάθε φορά που ακούς τα ίδια και τα ίδια να τα φιλτράρεις όλα στο μυαλό σου!

*Αν θέλετε να διαβάσετε & άλλα κείμενά μου μπείτε εδώ*

*Η φωτογραφία είναι από το Pablo by Buffer*

Tina A. Michaelidou

Νέα χρονιά,νέοι στόχοι & νέες ιδέες. 6 χρόνια το It’s My Life By Tina Michaelidou ήταν Relationship Blog και μιλούσε για πρώην,κυρίως για τους δικούς μου.

Έγραφα πάντα για αυτό που με ενοχλούσε ή για τα λάθη που έκανα εγώ στις σχέσεις μου.Φέτος το πάω ένα βήμα παραπάνω αλλάζουμε όνομα και γινόμαστε : «Ex’s Ghost By Tina Michaelidou» και μπαίνουμε στις κατηγορίες του Lifestyle-Relationship Blog It’s My Life By Tina Michaelidou.

Μην απορήσετε αν δείτε να γράφω συνέχεια για τον Γιάννη Πλούταρχο,γιατί είναι η αδυναμία μου!

Ο στόχος μου ήταν,είναι και θα είναι πάντα να κάνω τους ανθρώπους να χαμογελάνε αληθινά και να μη στεναχωριούνται για κανέναν πρώην, με μότο μου : «Να χαμογελάτε,γιατί το αξίζετε!»

You may also like