5 Ατάκες που μισώ κατά την διάρκεια μιας σχέσης

5 Ατάκες που μισώ κατά την διάρκεια μιας σχέσης είναι το σημερινό μου κείμενο & είμαι σίγουρη πως θα υπάρξει μια ταύτιση με το συγκεκριμένο άρθρο.

Λίγο πολύ όταν κάνουμε μια σχέση τα λόγια που μας λέει ο νυν μας είναι σαν τα κάλαντα που ακούμε κάθε χρόνο!

Ειδικά αν έχουμε πληγωθεί στο παρελθόν δεν θέλουμε με τίποτα να ακούμε τα ίδια και τα ίδια και ψάχνουμε πάντα κάποιον που θα μιλήσει με τις πράξεις και όχι με τα λόγια.

Θυμήθηκα 5 ατάκες που μου λέγανε οι πρώην μου όποτε είτε νυν μου και κάθε φορά που τις άκουγα τις μισούσα όλο και περισσότερο και αυτό γιατί ποτέ μα ποτέ δεν πίστευα στα λόγια τα μεγάλα -σοφή παροιμία εκείνη που λέει όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και ένα μικρό καλάθι-

Πάμε να δούμε τις 5 ατάκες που μισώ πραγματικά όποτε τις ακούω :

1.Eγώ δεν είμαι σαν τους άλλους -τους δήθεν τους μεγάλους που λέει και το άσμα του Νότη Σφακιανάκη-,διαφέρω και θα το δεις στη πορεία -και η πορεία γέλασε γιατί ήξερε ότι είναι πιστό αντίγραφο των άλλων-

2.Εγώ δεν ζηλεύω είμαι large και όταν τους τεστάρεις για να δεις αν ζηλεύουν συνεχίζουν το τροπάριο του εγώ δεν ζηλεύω

3.Είμαι πολύ ευτυχισμένος μαζί σου, σε αγαπώ : Κάπου λίγο να πατήσουμε φρένο γιατί αυτά τα λέμε και πάνω στον ενθουσιασμό μας και μετά στον χωρισμό το χτυπάμε αυτό αλύπητα. Στη πορεία της ζωής μου έμαθα ότι όταν κάποιος/α λένε πολύ νωρίς “σε αγαπώ” χτυπάει το καμπανάκι ότι πρέπει να φύγεις μακρυά από χτες κιόλας.

4. Θέλω να είμαστε για πάντα μαζί : Δεν νομίζω ότι υπογράφουμε κάποιο συμβόλαιο ότι θα μείνουμε με έναν άνθρωπο αιώνια,αυτό δε το ξέρουμε ποτέ διότι δεν ξέρουμε και τι μας ξημερώνει. Για αυτό δεν κάνουμε ποτέ σχέδια και δεν λέμε μεγάλα λόγια, αλλά και ούτε υποσχόμαστε πράγματα που δεν μπορούμε να τα εκπληρώσουμε.

5.Το τελευταίο το καλύτερο στο άφησα για το τέλος : Είσαι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί : Ωραία καλά το λέμε στα λόγια,αλλά πρέπει να υπάρχουν και πράξεις που να το υποστηρίζουν αυτό.

Γενικά όταν ακούτε μεγάλα λόγια να προσέχετε γιατί είναι κάποιες φορές ύποπτο και μπορεί να υπάρχει κάτι άλλο από πίσω ειδικά όταν αυτά τα λόγια τα λέει την πρώτη βδομάδα ή τον πρώτο μήνα της σχέσης σας.

Έχετε ανοιχτά τα μάτια σας και να κρίνετε πάντα με βάση τη λογική και όχι το συναίσθημα.

Ps : Εxtra Tip ποτέ να μην κολλάς σε έναν άνθρωπο που μιλάει μόνο,να μιλάς σε εκείνον που σε αγαπάει πραγματικά και στο δείχνει με τις πράξεις του!

*Αν θέλετε να διαβάσετε & άλλα κείμενα μπείτε εδώ*

*Η φωτογραφία είναι από το Pablo by Buffer*