Η σχέση σας άλλωστε πρέπει να περάσει και από αυτή τη δοκιμή!

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως όταν μπαίνουμε σε μια νέα σχέση πάντα αναρωτιόμαστε αν ο σύντροφός μας αυτή τη φορά είναι ο σωστός για εμάς.

Ποια είναι τα 5 σημάδια που μαρτυρούν ότι όντως ο σύντροφός σας είνα επιτέλους ο ιδανικός για εσάς ;

  1. Όχι λόγια,μόνο πράξεις : Oι μικρές χειρονομίες ρομαντισμού αποτελούν είδος υποστηρικτικής σχέσης. Το να σου πει “σε αγαπώ” χωρίς να στο δείχνει δεν σημαίνει τίποτα. Το να στο δείξει με πράξεις λέει πολλά & οι πράξεις δεν είναι μόνο τα δώρα,αλλά και εκείνες οι μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.
  2. Σας αγαπάει πραγματικά : Ένα φιλί,ένα χάδι,μια αγκαλιά,ένας καλός λόγος ακόμα και αν κάτι πήγε στραβά στη μέρα σου είναι ένα από τα βασικά γνωρίσματα ότι ο σύντροφός σου είναι ο ιδανικός για εσένα.
  3. Αντιδρά σωστά σε έναν τσακωμό : Γενικά όταν τσακωνόμαστε με τον σύντροφό μας έχουμε την τάση να κάνουμε τα πάντα ώστε να ανάψουν τα αίματα & μετά αυτό να έχει συνέπειες στη σχέση μας. Όμως αν σύντροφός κάνει προσπάθειες για να σας μιλήσει ήρεμα χωρίς να ανεβάσει τους τόνους τότε ναι αξίζει να μείνει δίπλα σας,διότι δείχνει ότι δεν είναι βίαιος σαν χαρακτήρας.
  4. Μοιράζετε μαζί σου τους στόχους του : Γενικά οι άνθρωποι έχουμε την τάση να κλεινόμαστε στον εαυτό μας & επειδή δεν εμπιστευόμαστε πλέον εύκολα να μην μοιραζόμαστε εύκολα με τους άλλους τα θέλω μας. Αν η σχέση σου θέλε να μοιραστεί μαζί σου τους στόχους του,τα θέλω του ή την στεναχώρια του τότε σημαίνει ότι υπολογίζει πολύ την άποψή σου σε διάφορα θέματα.
  5. Είναι δίπλα σου στις δύσκολες στιγμές σου : Στις χαρές και στα γλέντια είμαστε όλοι καλοί,στις δυσκολίες όμως φαίνεται πόσοι μένουν πραγματικά δίπλα σου & πόσοι σε ξεχνάνε και σε θυμούνται όποτε σε χρειαστούν.Αν ο σύντροφός σου μείνει δίπλα σου ως βράχος στήριξης σε μια πολύ δύσκολη στιγμή σου τότε ναι είναι ο ιδανικός για εσένα χωρίς δεύτερη σκέψη.

* Η φωτογραφία είναι από το Pablo by Buffer*