1 Δεκεμβρίου 2011 το θυμάμαι σαν χθες όταν σκέφτηκα να κάνω το blog μου δημόσιο και να ‘μαι 5 χρόνια μετά ανανεωμένη και μέσα στη τρελή χαρά.

Κανονικά το άρθρο αυτό έπρεπε να το είχα βγάλει τότε, αλλά το καθυστέρησα 1 μήνα,γιατί δυσκολευόμουν στο να γράψω όσα νιώθω.

Έχω χιλιάδες αναμνήσεις αυτά τα 5 χρόνια, αναμνήσεις καλές και άσχημες που κάθε φορά που τις σκέφτομαι αδυνατώ να πιστέψω πως έχω κάνει μια ανοδική πορεία.

Και δε το λέω μόνο εγώ, το λένε και οι συνεργασίες μου πως με θαυμάζουν για όσα κατάφερα.

5 Χρόνια It's My Life By Tina Michaelidou :The Party

Ας σου ξαναπώ λοιπόν πως άρχισα :

Το It’s My Life By Tina Michaelidou δε λεγόταν έτσι λεγόταν απλά “My Life” και ήταν στο blogger και ήταν ιδιωτικό, δε το έβλεπε κανείς.

Έγραφα όταν ο πρώην μου ήταν στη δουλειά και το έκανα δημόσιο όταν χώρισα.

Μη με ρωτήσεις τι,πως και γιατί δε θα απαντήσω καθόλου.

Όταν το έκανα δημόσιο έδωσα όλο μου το είναι για να καταγράψω πως κατάφερα να χαμογελάσω ξανά και ξεπεράσω το χωρισμό μου.

Μου πήρε χρόνια και όχι γιατί ήθελα να γυρίσω σε εκείνον, αλλά γιατί έχω κατάθλιψη.

Τα βράδια που κλεινόμουν στο δωμάτιό μου και έπρεπε να αντιμετωπίσω τους δαίμονές μου ήταν εκείνα τα βράδια που έπρεπε να αποφασίσω αν θα σηκωθώ ξανά ή αν θα πέσω όσο πιο χαμηλά μπορούσα.

Ναι καλά διάβασες έχω κατάθλιψη χρόνια τώρα και παλεύω κάθε μέρα και νύχτα για να χαμογελάω και να αντιμετωπίζω τις δυσκολίες που μου προκύπτουν.

Αν διάβασες και το άρθρο μου για τη φωτογράφιση που έκανα στο Γαλάτσι τότε ναι θα καταλάβεις γιατί πράγμα μιλάω.

Και επειδή μιλάμε για party και γενέθλια φέτος έκλεισα τα 5 χρόνια και είμαι πάρα μα πάρα πολύ χαρούμενη!!!

Με τον φωτογράφο μου τον Άκη που κάναμε και τη φωτογράφιση στο Γαλάτσι  αποφασίσαμε να κάνουμε και μια πιο γιορτινή φωτογράφιση και ένα video για να σας ευχαριστήσω που θα βγει σε λίγες μέρες στο κανάλι μου.

Σας ευχαριστώ πολύ για αυτά τα 5 χρόνια που με στηρίζετε και που μου δίνετε δύναμη για να συνεχίσω.

Να χαμογελάτε, γιατί το αξίζετε!!!

Τη φωτογράφιση επιμελήθηκε ο Άκης.