6+3 συμβουλές γύρω από το Sex μόνο για γυναίκες!

6+3 συμβουλές γύρω από το Sex μόνο για γυναίκες! είναι το σημερινό κείμενο & είναι μόνο για γυναίκες.

Με τους φίλους μας ποτέ μα ποτέ δεν μιλάμε για τα σεξουαλικά μας ή ακόμα και αν μιλήσουμε ψιλοντρεπόμαστε.

Όμως από την άλλη το να συζητάς για το sex δεν είναι κακό μιας και μπορείς να ανταλλάξεις ιδέες

Πάμε λοιπόν να δούμε 6+3 συμβουλές γύρω από το Sex :

  1. Δοκιμάστε νέα πράγματα με το ταίρι σας : Δεν είναι κακό στο να αρχίσετε να πειραματίζεστε στο κρεβάτι,η ποικιλία άλλωστε μπορεί να είναι το αλατοπίπερο για να πάει η σχέση σας ακόμα καλύτερα
  2. Δοκιμάστε κάποια παιχνίδια : Εντάξει δεν εννοώ το να κάνετε τρίο αλλά να έχετε διάφορα sex toys, τα οποία μπορεί στη τελική να είναι διασκεδαστικά ή πολύ απλά μπορεί να γίνει και σόλο το παιχνίδι με τη χρήση του δονητή και έτσι ο σύντροφός σας να ερεθίζεται και μόνο στη σκέψη του τι κάνεις μόνη σου όταν εκείνος είναι στη δουλειά.
  3. Δείτε πορνό μαζί : Το να δείτε πορνό μαζί δεν απαραίτητα κακό,διότι μπορεί να πάρετε ιδέες & να τις εφαρμόσετε και εσείς.
  4. Την ώρα του sex απομακρύνετε ό,τι σας απασχολεί : Την ώρα που βρίσκεστε στο κρεβάτι με τον σύντροφό σας δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι τα προβλήματα που υπάρχουν,αλλά σκέψου μόνο ότι είναι μια στιγμή που έχεις με το ταίρι σου & πρέπει να την απολαύσετε και οι δυο.
  5. Βάλτε φαντασία και παίξτε με ρόλους : Κάθε φορά μπορείτε να βάζετε φαντασία και να παίζετε με ρόλους ώστε να έχει ένα ενδιαφέρον το sex
  6. Τόνωσε το ηθικό του συντρόφου σου : Οι άντρες πάντα θέλουν να ξέρουν ότι είναι οι καλύτεροι στο κρεβάτι για αυτό & να τον επιβραβεύεις συχνά.

Extra Tips :

1.Στο sex χρειάζεται φαντασία & όρεξη,μπορείς άνετα όταν είναι στη δουλειά ή έξω με τους φίλους του να του στέλνεις πικάντικα μηνύματα ώστε να ανυπομονεί να γυρίσει τρέχοντας σε εσένα.

2.Μπορείς να τον περιμένεις με ένα πουκάμισο χωρίς τίποτε άλλο από μέσα ή τελείως γυμνή.

3.Tην ώρα που κοιμάστε μπορείς να τον ξυπνήσεις με διάφορους τρόπους -νομίζω ότι με καταλαβαίνεις δε χρειάζεται να στους αναφέρω καν-

Μη το πολυσκέφτεσαι,χαλάρωσε και απόλαυσέ το!!!

*Αν θες να διαβάσεις & άλλα κείμενα μπες εδώ*

*Η φωτογραφία είναι από το Pablo by Buffer*