Δεν είναι το πιο εύκολο, αλλά μπορείτε να το κάνετε να πετύχει!

Όταν έχεις τη μαγικότερη σχέση και έρχεται η ώρα του αποχωρισμού με τη σχέση σου,διότι του προέκυψε μια επαγγελματική δουλειά & εσύ δεν μπορείς να αφήσεις τη δική δουλειά ίσως όλο αυτό να σου φαίνεται αρκετά έως πολύ στενάχωρο.

Τι γίνεται λοιπόν όταν το ταίρι σου αποφασίσει να πάει να μείνει μόνος του είτε στην επαρχία,είτε στο εξωτερικό ;

Μη στεναχωριέσαι για όλα υπάρχει λύση!

Αν αποφασίσετε ότι θέλετε να δώσετε μια ευκαιρία στη σχέση σας από απόσταση,ακόμα και αν σας φαντάζει δύσκολο σας έχω 7 τρόπους για να το πετύχετε :

1. Μιλήστε για τα όρια της σχέσης σας 

Μπορεί να σε δυσκολεύει το γεγονός ότι το ταίρι σου φεύγει,όμως ήρθε η ώρα να μιλήσετε για τα όρια που πρέπει να βάλετε στη σχέση σας. Μιλήστε ανοιχτά και βάλτε κάποιους κανόνες.

εικόνα
2. Για να πετύχει μια σχέση από απόσταση πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη

Αν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη τότε δε χρειάζεται να δοκιμάσετε καν αν θα πετύχει αυτού του είδους σχέση. Αφού βάλετε τα όρια & τους κανόνες ξέρω ότι μέσα σου θα τρώγεσαι & ότι το πράσινο τερατάκι της ζήλιας δεν θα σε αφήνει σε ησυχία,αλλά αν αγαπάς το ταίρι σου πρέπει να τον εμπιστευτείς,αλλιώς πρέπει αν σκεφτείς το ενδεχόμενο του να χωρίσετε,ώστε να μην καταστρέψετε στη πορεία τη σχέσης σας λόγω της ζήλιας.

εικόνα
3. Κάντου ξαφνικές εκπλήξεις

Μην κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα για να περιμένεις πότε θα βρεθείτε. Μπορείς και εσύ να τον επισκεφτείς ή μπορείς να του στείλεις και διάφορα πακέτα με δώρα ώστε να σε σκέφτεται λίγο παραπάνω

4. Σεξουαλική σχέση από απόσταση

Εντάξει υπάρχουν και αυτά στη σχέση από απόσταση. Μπορείς να του στέλνεις ακατάλληλα μηνύματα με φωτογραφίες ώστε να τον ανάψεις και φυσικά για να έχει μάτια μόνο για εσένα.

εικόνα
5. Να σχεδιάζετε να περνάτε κάποιες μέρες μαζί

Σε περίπτωση που δεν μπορείς να τον ακολουθήσεις τότε αν το επιτρέπουν τα οικονομικά σας καλό θα είναι να βρίσκεστε,διότι όπως λέει και ο λαός ” Μάτια που δε βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται”.

εικόνα
6. Η σχέση από απόστασης θα σε περάσει από δοκιμασία

Αυτού του είδους σχέση ίσως να σας κάνει και καλό.Θα δώσετε ο ένας στον άλλον μια ανάσα και ελευθερία,θα δείτε αν όντως λείπετε ο ένας στον άλλον & αν αξίζει αυτή η σχέση. Επίσης, μην τον πνίγεις με πολλά μηνύματα & τηλέφωνα,διότι σίγουρα θα θέλει να βγει με νέες παρέες και να κάνει και εκεί τον κύκλο του. Μην τον πιέζεις άσε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους.

εικόνα
7.Προσπάθησε να διώξεις τους φόβους σου

Ναι οι σχέσεις από απόσταση είναι τρομερά δύσκολες,ανεξάρτητα από το αν κρατήσετε επαφές με το ταίρι σας ή από το πόσο αγαπάτε ο ένας τον άλλον. Σκέψου πως σε δύσκολες στιγμές δεν θα είστε εκεί για εκείνον & εκείνος για εσάς. Όμως πρέπει να αφήσεις τους φόβους σου στην άκρη & να τα αντιμετωπίσεις όλα.

εικόνα

ΚΑΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ;

Μην αισθάνεστε ένοχοι γι ‘αυτό! Όλες οι σχέσεις περνούν από κάποιο διάλειμμα και από περιόδους δυσκολίας. Αν όμως δυσκολεύεσαι πολύ,δεν κάνεις διάλογο με τη σχέση σου & είσαι συνεχώς στεναχωρημένη τότε πρέπει να σκεφτείς αν αξίζει να κρατήσεις αυτή τη σχέση.

*Φωτογραφία από Pablo by Buffer https://pablo.buffer.com/*