Σε πλήγωσε η σχέση σου και δεν έχεις αποφασίσει ακόμα τι θα κάνεις;

Μη το σκέφτεσαι και πολύ αγαπημένη μου αν η σχέση σου σε έχει στεναχωρήσει πολλές φορές και δεν αντέχεις άλλο τότε κάνε τη καρδιά σου πέτρα και δώστου τα παπούτσια στο χέρι.

Για ποιους λόγους όμως πρέπει να πεις εσύ το αντίο – και δεν μιλάμε για λόγους που δεν είναι σοβαροί-.

1. Αν σε μειώνει συνεχώς : Το να σε μειώνει συνεχώς δεν είναι το πιο ευχάριστο χρειάζεσαι έναν άνθρωπο δίπλα σου που να μην είναι τοξικός, που να σε σέβεται,να σε αγαπάει και να σε κάνει να χαμογελάς αληθινά !

2. Αν σε κακοποιεί με οποιαδήποτε μορφή βίας : Δεν χωράει συζήτηση έχεις φύγει τρέχοντας και έχεις ζητήσει και βοήθεια από ειδικούς !

3. Όταν σε απατάει : Το κέρατο ουδείς αγάπησε, αν σε κεράτωσε μια φορά θα το κάνει και άλλες φορές αυτό είναι νόμος !

4. Αν είναι τσιγκούνης/ζηλιάρης -παθητικά- : Η μαμά μου έλεγε ” παιδί μου μακρυά από τσιγκούνηδες, ζηλιαρήδες και άλλα είδη αντρών που θα σε κάνουν δυστυχισμένη”

5. Αν δεν περνάς πλέον καλά : Γιατί να είσαι σε μια σχέση που καταπιέζεσαι; Αν δεν περνάς καλά άστον και θα βρεις κάτι καλύτερο γιατί σου αξίζει 

6. Αν δεν κάνετε sex : Σε μια σχέση και η ερωτική χημεία παίζει ρόλο, αν δεν θέλει να κάνετε πλέον σεξ και βαριέται αφάνταστα μην τον κρατάς και πολύ 

7. Αν ακούει τη μαμά του και τους φίλους του : Εντάξει αν είναι το παιδί της μαμάς ο κλασσικός μαμάκιας που κάνει ότι του πει η μαμά και οι φίλοι του στείλτον στη μανούλα του γιατί κάποια στιγμή πρέπει να ακούσει και εσένα όχι μόνο τους άλλους.

8. Όταν πλέον έχει χαθεί ο έρωτας και η αγάπη : Δε χρειάζεται να το κουράζετε και πολύ, δεν κάνουν όλοι οι άνθρωποι για σύντροφοι.

9.Τέλος αν κάνεις τη λίστα για να δεις τα θετικά και τα αρνητικά του στοιχεία και τελικά υπερισχύουν τα αρνητικά έχεις φύγει ήδη από χτες.

Αγαπημένη μου μη μένεις σε μια τοξική σχέση που σε πνίγει συναισθηματικά, προχώρα παρακάτω και θα δεις που με μαγικό τρόπο θα έρθει ο κατάλληλος σύντροφος εκεί που δε το περιμένεις!

*Η φωτογραφία είναι από το Pablo by Buffer*