Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχουν κάποιοι τύποι αντρών που δεν πρέπει να μπλέξεις ποτέ μαζί τους. Ναι, το ξέρω «δεν είναι όλοι οι άνδρες ίδιοι», αλλά αν δεις σε κάποιον αυτά τα χαρακτηριστικά να ξέρεις ότι αργά ή γρήγορα (όταν φύγει ο έρωτας) θα σε ταλαιπωρήσει!

Ο μαμάκιας: Δεν είναι απαραίτητα κακό ο σύντροφός σου να αγαπάει πολύ τη μαμά του, το κακό όμως είναι όταν την συμβουλεύεται στα πάντα ακόμα και στο τι χρώμα πρέπει να είναι τα σεντόνια του κρεβατιού σας που λέει ο λόγος. Αν θέλει να είστε πραγματικά μαζί θα πρέπει να θέσει όρια και να μην έρχεσαι και εσύ σε δύσκολη θέση όταν η μαμά του επεμβαίνει.

Ο ζηλιάρης:Το να ζηλεύει είναι όμορφο και δείχνει ότι σε αγαπάει, το να ξεπερνάει όμως τα όρια και να είναι παθητικά ζηλιάρης δεν είναι καθόλου ωραίο, σκέψου δηλαδή να θέλεις να βγεις με την κολλητή σου και από τη ζήλια του να σε παρακολουθεί για να δεις αν όντως είσαι μαζί της. Μεγάλη προσοχή γιατί και η πολλή ζήλια βλάπτει.

Ο player:Ποια κοπέλα θα ήθελε o σύντροφός της να κοιτάει από δω και από εκεί; Καμία μα καμία! Αν η σχέση σου είναι αυτός ο τύπος καλύτερα να φύγεις από αυτή,διότι δεν είναι σωστό και ωραίο όταν βγαίνετε έξω να καρφώνει το βλέμμα του σε άλλη μπροστά σου.

Ο οξύθυμος:Άνθρωπος που έχει νεύρα όλη μέρα, που βρίζει και θυμώνει με το παραμικρό και να μη ξέρεις πως θα ξυπνήσει και πως θα κοιμηθεί τον διώχνουμε από… χτες τρέχοντας,γιατί πολύ απλά το να ξεσπάει κάποιος πάνω σου με το παραμικρό χωρίς λόγο είναι ανεπίτρεπτο.

Ο νάρκισσος:Εντάξει το να έχουμε σχέση με έναν ωραίο (ή που πιστεύει ότι είναι ωραίος) δεν είναι κακό, το άσχημο είναι όταν δίνει περισσότερη σημασία στον εαυτό του και στο σώμα του παρά σε εσένα

Ο κολλημένος με την μπάλα:Αν η σχέση σου δεν ξεκολλάει από τον καναπέ επειδή θέλει να βλέπει όλα τα αθλητικά κανάλια που υπάρχουν πολύ κακώς που κάθεσαι ακόμα μαζί του,μάλλον έχει σχέση με την μπάλα παρά με εσένα.

O κολλημένος με την πρώην:Άνδρας που είναι κολλημένος με την πρώην του δεν είναι να τον πλησιάζουμε καθόλου,διότι αν δεν έχει διαγράψει το παρελθόν του για ποιον λόγο να είσαι μαζί του στο παρόν-μέλλον του;

Ο gadgetάκιας:Πονεμένη ιστορία να είσαι με κάποιον που είναι όλη μέρα κολλημένος στο κινητό του. Αν δεν ξεκολλάει από το κινητό ή από τον υπολογιστή του και δεν σου δίνει τη παραμικρή σημασία καλύτερα να πας στον επόμενο.

Ο τεμπέλης:Αν έχεις γνωρίσει κάποιον που βαριέται να δουλέψει διότι δεν θέλει να κάνει τίποτα στη ζωή του πρέπει να τρέξεις μακρυά, διότι αν είναι τεμπέλης στα θέματα που τον αφορούν, τότε έχεις υπογράψει συμβόλαιο για μια σχέση χωρίς έμπνευση, χωρίς εξέλιξη και χωρίς δημιουργία.