Πριν μέρες οι Εκδόσεις Κλειδάριθμος μου έστειλαν ένα καταπληκτικό βιβλίο που ονομάζεται “Η Εκδίκηση των πρώην” της Jo Jakeman.

Φαντάζομαι πως λίγο πολύ όλες μας έχουμε θελήσει να εκδικηθούμε με κάποιον τρόπο τους πρώην μας ή τους έχουμε εκδικηθεί είτε με ωραίο τρόπο,είτε με άσχημο τρόπο σύμφωνα πάντα με αυτά που βλέπουμε στις ειδήσεις και που διαβάζουμε σε site.

Το συγκεκριμένο βιβλίο προσωπικά το διάβασε σε μια μέρα -γενικά αγαπώ πολύ να διαβάζω βιβλία και όταν κάποιο μου αρέσει δεν μπορώ να το αφήσω θέλω να το διαβάσω όλο-,διότι μου κέντρισε το ενδιαφέρον.

Το βιβλίο ανήκει στη κατηγορία των βιβλίων θρίλερ με μερικές δόσεις χιούμορ και με πολύ σασπένς.

Η συγγραφέας σε κρατάει σε αγωνία & φυσικά σε κάνει να ταυτίζεσαι μαζί της και να φέρνεις και εσύ στο μυαλό σου εκείνους τους πρώην που θες τόσο να εκδικηθείς.

Το βιβλίο επίσης έχει και κάποιες εικόνες ενδοοικογενειακής βίας τις οποίες δεν πρέπει να τις αφήσουμε απαρατήρητες.

Η ενδοοικογενειακή βία δυστυχώς δεν ανήκει στα πλαίσια της φαντασίας και γράφεται μόνο στα βιβλία,δυστυχώς συμβαίνει και στη πραγματική ζωή.

Το συνιστώ ανεπιφύλαχτα σε όσες έχετε χωρίσει και πονάτε ακόμα,διότι θα δείτε μέσα στο βιβλίο και μια ταύτιση όπως ανέφερα και πιο πάνω.

Λίγα λόγια για το βιβλίο & για την συγγραφέα :

Μέχρι πού θα έφτανες για να εκδικηθείς τον πρώην σου;

Ο σύζυγος της Ίμοτζεν είναι ένας κακός άνθρωπος. Μπορεί η πρώην γυναίκα του και η νέα του ερωμένη να έχουν διαφορετική άποψη, αλλά η Ίμοτζεν πιστεύει πως ξέρει την αλήθεια. Και τώρα της έδωσε τελεσίγραφο: μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο να έχεις φύγει απ’ το σπίτι, ειδάλλως θα διεκδικήσω την κηδεμονία του γιου μας.

Σε μια στιγμή τρέλας η Ίμοτζεν κάνει κάτι το αδιανόητο: τον κλειδώνει στο κελάρι –και τώρα έχει εκείνη τον έλεγχο. Αλλά μέχρι πού θα φτάσει για να προστατέψει τον γιο της και να τιμωρήσει τον άντρα της; Και τι θα συμβεί όταν η πρώην γυναίκα του και η νυν φιλενάδα του μπλεχτούν στα σχέδιά της;

Ένα σκληρό βιβλίο, με γερές δόσεις χιούμορ και σασπένς, που αναδεικνύει τη γυναικεία αλληλεγγύη αλλά και τις ανθρώπινες αδυναμίες.

«Έξοχο! Μια συγγραφέας με πνευματώδες χιούμορ και βαθιά γνώση της ανθρώπινης φύσης. Δεν μπορούσα να το αφήσω από τα χέρια μου.» –Fiona Cummins, συγγραφέας του Rattle

Η Τζο Τζέικμαν αναδείχτηκε νικήτρια στον διαγωνισμό Friday Night Live του 2016, που διοργανώθηκε στα πλαίσια του York Festival of Writing. Γεννήθηκε στην Κύπρο και εργάστηκε για πολλά χρόνια στο Σίτι του Λονδίνου, προτού μετακομίσει στο Ντάρμπισιρ με τον σύζυγό της και τα δίδυμα αγόρια τους. Η εκδίκηση των πρώην πρόκειται να εκδοθεί
σε 11 χώρες. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα γι’ αυτή στη διεύθυνση www.jojakeman.com.”

Το βιβλίο μπορείτε να το αγοράσετε εδώ.

Καλή σας ανάγνωση & περιμένω τις εντυπώσεις σας.

Ps : Εσείς έχετε διαβάσει το συγκεκριμένο βιβλίο ; Αν ναι γράψτε μου στα σχόλια τις εντυπώσεις σας!