Το καλοκαίρι είναι εδώ και όλες μας ετοιμαζόμαστε για τις καλοκαιρινές μας διακοπές ώστε να χαλαρώσουμε και για να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας για τη νέα σεζόν που έρχεται.

Σε επόμενα άρθρα θα σου πω tips για το πως να να περάσεις καλά στις διακοπές σου είτε είσαι σε σχέση,είτε έχεις χωρίσει,είτε είσαι έτοιμη στο να βρεις τον καλοκαιρινό σου έρωτα.

Τι γίνεται όμως αν είσαι σε μια σχέση που βλέπεις ότι δεν τραβάει άλλο και είσαι στο δίλημμα του να μείνεις μόνη και να πας διακοπές με τις φίλες σου ή να κάνεις διακοπές μαζί του ώστε να δώσετε και μια ευκαιρία στη σχέση σας ;

Θα σου απαντήσω πως εξαρτάται αν η σχέση σας έχει σοβαρά προβλήματα που δε λύνονται εύκολα ή αν είστε στη φάση του “τσακωνόμαστε για βλακείες λόγους”.

Αν πιστεύεις πως θες να μείνεις λίγο μόνη σου και να βρεις τον εαυτό σου τότε το καλύτερο είναι να χωρίσεις και μετά από λίγο καιρό να μιλήσεις πάλι με τη σχέση σου,αν πάλι θέλεις να δώσεις μια ευκαιρία και να δεις που θα σας βγάλει τότε πηγαίνετε μαζί κάπου ώστε να ανανεωθείτε και εσείς,αλλά και αυτό που έχετε.

Μην ξεχνάς ότι το καλοκαίρι είναι για να περνάς καλά και όχι για να βασανίζεσαι!