Τα αγόρια πλέον δεν ξέρουν πώς να φερθούν σωστά σε μία κοπέλα & να την κερδίσουν.

Δεν είναι τίποτε δύσκολο, απλά θέλει τρόπο, όχι κόπο. Ένα μεγάλο κομμάτι για αυτά τα λάθη οφείλετε φυσικά και σε εμάς τις γυναίκες. Μετά από πολύ συζήτηση και πολύ ψάξιμο για να μαζέψω πληροφοριακό υλικό κατάλαβα τα εξής :

• Αγόρια μου καλά, αν σας αρέσει μια κοπέλα μη διστάσετε να κάνετε την 1η κίνηση, αντιστρέψτε λίγο τους ρόλους. Πλέον οι γυναίκες κάνουν τους κυνηγούς & όχι εσείς όπως τα παλιές καλές εποχές. Ξεκαθαρίστε της ότι την θέλετε & μην παίζετε μαζί της.

• Η ατάκα δε θέλω σχέση αλλά να περνάμε καλά έχει γίνει «καραμέλα» συνηθισμένη. Όλες θέλουμε να περνάμε καλά αλλά θέλουμε και τα ρομαντικά μας και τα φρου φρου και τα αρώματα.

• Πλησιάστε την, ζητήστε της να βγείτε ένα ραντεβού, γίνετε λίγο πιο τζέντλεμαν, όπως να της δώσετε το μπουφάν σας αν κρυώνει. Κάντε την νιώσει όμορφα με το να της πιάσετε το χέρι. Μην είστε χύμα στο κύμα.

• Δεν είμαστε χαζές !!! Καταλαβαίνουμε αμέσως πότε κάποιος μας πλησιάζει μόνο για το κρεβάτι …τα πολλά μέλια από την αρχή μέχρι να μας ρίξετε & μετά να εξαφανίζεστε μόλις πάρετε αυτό που θέλετε, δεν είναι & ότι καλύτερο… Για αυτό προτιμάμε να είμαστε ελεύθερες.

• Μην είστε επίμονοι & απαιτητικοί, δώστε λίγο χρόνο μη βιάζεστε να τα κάνετε όλα μαζί & προσοχή εμείς δεν κοιτάμε μόνο εμφάνιση, αλλά & χαρακτήρα & πράξεις. Από λόγια έχουμε χορτάσει όλες μας, & τα λόγια πλέον είναι σαν τα κάλαντα, μας τα είπαν & άλλοι!!!

• Μη προσποιηθείς για κάτι που δεν είσαι, πάνω από όλα μας νοιάζει να είστε ο εαυτός σας .

• Μη της κάνετε πολλές ερωτήσεις σαν παίρνετε συνέντευξη, απλά εκφράστε την άποψη σας

Φυσικά αυτή είναι η δική μου άποψη, μέσα από τις εμπειρίες μου & τις εμπειρίες των φίλων μου. Μόλις βρούμε & άλλους τρόπους για να μας κατακτήσετε θα σας ενημερώσουμε αμέσως

likewoman.gr

*Η φωτογραφία πάρθηκε από το likewoman.gr*