Την Άννα την γνώρισα μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και αμέσως ταιριάξαμε! Της είχα παραχωρήσει μια συνέντευξη για το δικό της κανάλι και ήρθε η ώρα να μάθουμε λίγα πράγματα για εκείνη. Είναι χαμογελαστή έχει όρεξη και πάθος για αυτό που κάνει και μπορείς να την δεις να λέει τις ειδήσεις στην συχνότητα του Bluesky!

Πάμε να δούμε τι μας είπε :

1.Πες μας λίγα λόγια για εσένα κ την αγάπη σου για την δημοσιογραφία;

“Καταρχάς θα γελάσεις αλλά πρώτο μου πτυχίο δεν είναι στην δημοσιογραφία αλλά στην Γεωλογία και Γεωπεριβάλλον. Λίγο άσχετα μεταξύ τους θα σκεφτόταν κανείς αλλά ανέκαθεν μου άρεσε η ιδέα του να είμαι δημοσιογράφος και δη ραδιοφωνικός παραγωγός. Ένα αστείο στιγμιότυπο από όταν ήμουν μικρή είναι ότι ενώ άκουγα ραδιόφωνο, τοποθετούσα μπροστά μου δυο θήκες γραφείου για στυλό και ενώ τους είχα περάσει τα λογότυπα των καναλιών, έβαζα τα στυλό αυτά στις θήκες για να φαίνονται σαν μικρόφωνα, παριστάνοντας την δεινή ραδιοφωνική παραγωγό. Τρέλα σου λέω! Γενικά είμαι πολύ κοινωνική και όπου είναι έχω και θράσος αλλά παίζει πολύ ρόλο και το θέμα τύχης!”

2.Ήσουν στη τηλεόραση και σε site. Που αρθρογραφείς αυτή τη στιγμή και με τι θέματα καταπιάνεσαι;

“Ναι έχω περάσει και από τηλεόραση, site και ραδιόφωνο. Τώρα με βρίσκετε στο κανάλι μου στο youtube που έχω ξεκινήσει μία σειρά από συνεντεύξεις με ανθρώπους που έχουν κάτι να πουν, και φυσικά να σε ευχαριστήσω που ήσουν η πρώτη καλεσμένη. Ακούω πολλά κολακευτικά σχόλια και αυτό μου δίνει την δύναμη να πάω παρακάτω αλλά είναι πολλά που αποτελούν τροχοπέδη σε αυτή τη δουλειά. Επίσης είμαι στο blog του φίλου μου πια, Θοδωρή Ρακιντζή και αρθρογραφώ πραγματικά για ό,τι μου αρέσει την εκάστοτε φάση μου, showbiz, κάνω retro αναφορές κα. Να πω φυσικά ότι είμαι και στο κανάλι Alert, που με εμπιστεύτηκαν για δύο εκπομπές ιατρικού αντικειμένου.”

3. Οι σχέσεις στη σημερινή εποχή είναι δύσκολες.Τι πιστεύεις ότι φταίει;

“Είναι όντως δύσκολες οι σχέσεις στο σήμερα, αλλά αυτό που συνέχεια βλέπω έξω είναι ότι θέλει και πολλή τύχη! Αν έχεις τύχη διάβαινε έλεγαν οι παλιοί και το επικροτώ. Οι περισσότεροι άντρες πια δεν θέλουν σχέση γιατί είτε δεν έχουν χρήματα είτε έχουν πολλές ”προσφορές”. Το θέμα όμως είναι ότι ενώ εμείς οι γυναίκες λέμε το γνωστό ”Αχ, δεν υπάρχουν πια άντρες σοβαροί κτλ για σχέση” , έτσι αντίστοιχα λένε και οι άντρες για εμάς! Ίσως θα με δείρεις (γέλια) με τις απόψεις που έχω αλλά όντως το πιστεύω γιατί το βλέπω καθημερινά σε φίλους μου, σε εμένα. Απλά το θέμα είναι η τύχη ούτως ώστε να έχεις το καλό ”τυχερό” timing. Πόσες φορές δεν έχουμε δει η γυναίκα να αφήνει έναν καλό άντρα (ως προς σχεδόν όλες τις απόψεις) για έναν που της κάνει δύσκολη την ζωή? Είμαστε και εμείς, ωραία φρούτα …(γέλια). Φυσικά άλλο ένα πρόβλημα των καιρών μας είναι ο εγωισμός που είναι υπέρμετρος και στα δύο φύλα. Καθόλου υποχωρήσεις, μόνο άμεσες λύσεις τύπου δεν μπορώ άλλο, θα φύγω, χωρίζω. Παλιότερα ίσως λόγω κοινωνικών ……. έμεναν οι άνθρωποι και το προσπαθούσαν, σε πολλές περιπτώσεις πέτυχαν , σε άλλες πάλι… Και για να το κλείσω περί σχέσεων πιστεύω ότι πια το θέμα είναι ότι δεν ξέρουμε τι θέλουμε, και στην περίπτωση που μας εμφανιστεί μπροστά μας κάτι καλό, ή δεν το καταλαβαίνουμε ή φοβόμαστε. Αυτό είναι το τραγικό της υπόθεσης.”

4.Τι συμβουλή δίνεις στα νέα παιδιά που θέλουν να κυνηγήσουν τα όνειρά τους;

”Να τα κυνηγήσουν σίγουρα αλλά βάσει της εποχής που ζούμε, να είναι και ρεαλιστές γιατί τα όνειρα δεν σε ταΐζουν, η πραγματικότητα ναι.”

5.Αν δεν ήσουν δημοσιογράφος τι δουλειά θα ήθελες να κάνεις;

“Μμμ, δεν είναι δύσκολο. Εκπαιδευτικός! Ήδη το κάνω ταυτόχρονα με την δημοσιογραφία και το λατρεύω. Διδάσκω μαθητές όλων των τάξεων για την σύνδεση της Αειφόρου Ανάπτυξης με την καθημερινή ζωή μέσω της Γεωλογίας. Εξηγώ δηλαδή πώς ένα πέτρωμα μας βοηθά στην καθημερινή μας ζωή , και φυσικά το πώς μπορούμε να κάνουμε καλύτερη την ζωή μας προσέχοντας το περιβάλλον. Παίρνω πολλή δύναμη όταν βλέπω ότι κάτι που λέω το μαθαίνουν τα παιδιά και τους γίνεται αβίαστα μία όμορφη καθημερινότητα.”

6.Τι μας ετοιμάζεις στο μέλλον;

“Προς το παρόν, θέλω να εστιάσω στο κανάλι μου στο Youtube, που ευελπιστώ να ανέβει γιατί είναι υπέροχο να φτιάχνεις από το μηδέν κάτι. Και σίγουρα θα ήθελα στο μέλλον να ασχοληθώ ακόμα πιο ενεργά και με το ραδιόφωνο. Ξέρω βέβαια ότι τηλεόραση και ραδιόφωνο δυστυχώς έχουν φτάσει σε ένα τέλμα αλλά όταν αγαπάς κάτι, δεν σε νοιάζει. Αλλά το Youtube είναι το μέλλον και θέλω να κάνω όμορφες δουλειές.”

7. Αγαπημένη φράση & τραγούδι

“Ο αγαπημένος μου καλλιτέχνης Justin Timberlake συνέπραξε με τον ανερχόμενο τραγουδιστή της country μουσικής Chris Stapleton και το τραγούδι ”Say something”, γιατί όχι μόνο έχει καταπληκτική μουσική αλλά έχει και έναν στίχο που απλά είναι τέλειος, ”Sometimes the greatest the way to say something, is to say nothing at all”.

8. Που μπορεί να σε βρει κανείς;

“Σχεδόν σε όλα τα μέσα μαζικής δικτύωσης. Σε facebook, instagram, youtube, twitter θα με βρείτε πληκτρολογώντας το όνομά μου (Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα, και χωρίς το Τριανταφυλλιά θα με βρείτε “

9.Μια ευχή για το Ex’s Ghost By Tina Michaelidou

“Εύχομαι ολόψυχα το Ex’s ghost by Tina Michaelidou να γίνει ακόμα μεγαλύτερο, να γράφετε για θέματα που μας απασχολούν με την σπιρτόζικη ματιά και να μας δίνετε λύσεις για τα προβλήματα σχέσεων που τόσο πολύ ανάγκη έχουμε.”