Αν χώρισες πρόσφατα και τον πετυχαίνεις συχνά στη δουλειά ή στην έξοδό σου και ακόμα σε επηρεάζει αρνητικά είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Ξέρεις όλοι έχουμε τις αδυναμίες μας και τα κουμπιά μας και έτσι συχνά βρίσκουμε εκείνους τους τρόπους διαφυγής σε μέρη που λατρεύουμε.

Εμένα για παράδειγμα μου αρέσει πολύ η θάλασσα και όποτε είμαι στεναχωρημένη καταφεύγω εκεί,διότι όποτε της μιλάω για τα προβλήματά μου εκείνη νιώθω ότι με ακούει.

Έτσι λοιπόν και εσύ αν είσαι λάτρης των αεροπλάνων τότε πήγαινε στη στάση του μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας και ξεκίνα για το Αεροδρόμιο.

Μην σκεφτείς τον προορισμό,σκέψου μόνο ότι θες να ξεφύγεις από τον πρώην σου & να επουλώσεις τις πληγές σου!

Μπες λοιπόν στο αεροπλάνο και ξεκίνα εκείνο το ταξίδι που ίσως να ήθελες να κάνεις,αλλά ποτέ δε το τόλμησες.

Άσε το μυαλό και την καρδιά σου να ξεκαθαρίσουν τα θέλω και τα πρέπει σου, ζήσε τις πιο όμορφες στιγμές σου στο ταξίδι σου και βγάλε επιτέλους τις παρωπίδες που φοράς,διότι που ξέρεις σε αυτό το ταξίδι μπορεί να γνωρίσεις τον επόμενο που θα σε μαγέψει.

Για αυτό ξεκίνα αυτό το υπέροχο ταξίδι είτε μόνη σου,είτε με την κολλητή σου & προσπάθησε να κλείσεις τις πληγές σου.

Μην ξεχνάς όμως ότι ο πρίγκηπας του παραμυθιού δεν υπάρχει εσύ θα τον κάνεις πρίγκηπα,διότι όταν εμφανιστεί ο κατάλληλος τότε αυτός θα είναι ο δικός σου πρίγκηπας που τόσο καιρό περίμενες & φυσικά μην πιέζεις καταστάσεις.

Ο σωστός άνθρωπος θα έρθει με μαγικό τρόπο εκεί που δε θα το περιμένεις!

Είσαι έτοιμη για τις Στάσεις Δουκίσσης Πλακεντίας & Αεροδρόμιο όπου η ζωή σου θα αλλάξει ριζικά ως προς το καλύτερο;

Αν ναι καλό ταξίδι και φρόντισε να περάσεις καλά!

Αν όχι πρόσεχε μην μείνεις κολλημένη σε ένα παρελθόν που θα σε πληγώνει για μια ζωή.

https://sensory-explorer.com/%ce%b1%ce%bd-%cf%87%cf%8e%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%b5%cf%82-%ce%b7-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%86%cf%85%ce%b3%ce%ae-%cf%83%ce%bf%cf%85-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%ce%b5%cf%81%ce%bf/?fbclid=IwAR23R3wY-6eQrkMhy2DCl9SlUZDsMrfl-Vgc70SyWQZxUQJVw0oVvhYiB4I

*Η φωτογραφία πάρθηκε από το Sensory-Explorer Blog*