Την Ελένη την γνώρισα μέσα από το site που αρθρογραφεί για μόδα και ομορφιά και μέσα από την παρουσία της σε τηλεοπτική εκπομπή στο “Νέο Κανάλι”. Είναι πολύ δοτική και χαρούμενος άνθρωπος που μπορεί ανά πάσα στιγμή να σου δώσει απλόχερα το χαμόγελό της και τα “φώτα” της γύρω από τις γνώσεις της στην μόδα και στην ομορφιά.

Μου παραχώρησε μια συνέντευξη και μου μίλησε για τις σχέσεις,την οικονομική κρίση, την παρουσία της στη τηλεόραση, αλλά μου έδωσε και tips για χωρισμένες!

Πάμε να δούμε λοιπόν τι μου είπε :

1.Πες μας λίγα λόγια για εσένα και πως ξεκίνησε η αγάπη σου για την μόδα και την ομορφιά;

“Είμαι beauty and fashion editor σε site, είμαι Κριός, μου αρέσει το καλοκαίρι, τα cocktails και το καλό φαγητό! Η αγάπη μου για την μόδα και την ομορφιά ξεκίνησε από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου, φορώντας τις γόβες τις μαμάς μου και καταστρέφοντας όλα της τα κραγιόν και τα μολύβια ματιών. ”

2.Φέτος σε βλέπουμε στη τηλεόραση.Πες μας με λίγα λόγια τι κάνεις εκεί και ποια είναι η θεματολογία σου;

” Φέτος με βλέπεται στο “Νέο Κανάλι” να μιλάω για θέματα ομορφιάς και να σχολιάζω την επικαιρότητα.”

3. Η οικονομική κρίση μας έχει επηρεάσει όλους ποια η δική σου συμβουλή στα παιδιά που τώρα ξεκινάνε να πραγματοποιούν τα όνειρα τους ;

” Όλα τα νέα παιδιά να έχουν στόχους και θέληση. Να μην το βάζουν κάτω ποτέ και σίγουρα με πολύ δουλειά και πίστη, όλα τους τα θέλω θα πραγματοποιηθούν!”

4.Δώσε μας μερικά tips για το τι χρώματα πρέπει να φοράει μια χωρισμένη τόσο ενδυματολογικά όσο και σε καλλυντικά

“Αδιαμφισβήτητα το κόκκινο! το χρώμα του πάθους και της έντασης! Εκκεντρικό αλλά και κλασσικό χρώμα! Με ένα total black look (γιατί πενθούμε το χωρισμό μας) και με κόκκινα αξεσουάρ, ειδικά με δωδεκάποντες κόκκινες γόβες ή πέδιλα είναι ότι πρέπει! Και μακιγιάζ, τώρα που είναι και καλοκαίρι φορέστε μόνο το κατακόκκινο κραγιόν σας… είναι αρκετό για να τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας!”

5.Οι σχέσεις στις μέρες μας είναι δύσκολες. Τι πιστεύεις ότι φταίει για αυτό ;

“Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πολύ εύκολες θεωρητικά. Πρακτικά εμείς τις κάνουμε δύσκολες. Αυτό συμβαίνει γιατί οι περισσότεροι έχουν ανασφάλειες, που προκαλεί ζήλια, που προκαλεί φαντασία και φτάνουμε στα όρια της τρέλας, και έτσι απλά τσακωνόμαστε με τον σύντροφό μας κάθε τρεις και λίγο! Και καλά τσακωνόμαστε χωρίζουμε κιόλας. Τόσο εύκολα, τόσο άπλα λέγοντας στις φίλες μας ένα “δεν μου κάνει πια” και ο πρώην αγαπημένος μας να λέει στους φίλους του “θα βρω άλλη, καλύτερη”. Δεν υπάρχει επιμονή και υπομονή στις σχέσεις πλέον! Έχουν αλλάξει και οι γενιές…”

6.Τι σχέδια έχεις για το μέλλον ;

“Τα σχέδια μου για το μέλλον είναι να κάνω το δικό μου site ομορφιάς και μόδας και γιατί όχι ένα κανάλι στο youtube που μου ζητάνε οι followers μου.”

7.Αγαπημένη φράση και τραγούδι

“Αγαπημένη φράση “never give up” και αυτή την περίοδο το αγαπημένο μου τραγούδι είναι “το κύμα- Μέλισσες”

8.Πού μπορεί να σε διαβάσει κανείς ;

“Αυτή την περίοδο μπορείτε να με διαβάσετε στο tribune.gr και φυσικά να με ακολουθήσετε στο προσωπικό μου profil στο instagram (elenisimsim) αφού το ενημερώνω ανελλιπώς με θέματα ομορφιάς και μόδας.”

9.Μια ευχή για το Ex’s Ghost By Tina Michaelidou

“Συγχαρητήρια για το υπέροχο site και εύχομαι στο Ex’s Ghost By Tina Michaelidou η κάθε νέα μέρα να είναι ένα καινούριο σκαλοπάτι για πρόοδο και δημιουργία.”